torsdag 16. juli 2020

Timeekspressen rutetabell

Stort utvalg av hoteller. Gratis avbestilling! Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på nettbuss. Vy er både smart og enkelt.


Er du medlem hos oss har du til enhver tid full oversikt over dine reiser, enkel tilgang til billetter og oversikt over trafikkmeldinger som gjelder din reise. Så kan du slappe av og bruke tida på andre ting enn å køyre. Linjekartet viser kun noen holdeplasser. For fullstendig rutetilbu se rutetabellen til høyre eller bruk rutesøket på forsiden. NXkjører mellom Gjøvik og Oslo via Oslo Lufthavn Gardermoen.


Trysilekspressen kjører mellom Oslo og Trysil 3dager i året. Reisetid: ca timer. Påstigning på Oslo Bussterminal og Oslo Lufthavn Gardermoen, med flere stopp underveis. Hva er avgangsskilt?


Avgangsskiltet viser avgangene fra den holdeplassen du velger med justering for forsinkelser. En oversikt over hele NOR-WAY Bussekspress’ rutenett. Zoom i kartet og se traseene mer detaljert.


Ved å trykke på et busstopp kommer du rett til reiseplanleggeren. Rutetabellene er nedlastbare i PDF-format. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan tilby deg en best mulig brukeropplevelse. Informasjonskapslene lagres lokalt på din enhet og lagrer informasjon om ditt besøk som gjør oss i stand til å forbedre flyten av informasjon, huske dine valg og optimalisere innholdet vårt.


Betal mindre for hoteller, leiligheter, hytter og hus med vår Prisgaranti. Ruteinformasjon for kollektivtrafikk i Møre og Romsdal. Her finner du nedlastbare rutetabeller og linjekart for buss i Østfold. Husk at du også kan sjekke reiseplanleggeren for enkleste reisevei. Trafikkerer ruten Trondheim-Brekstad-Kristiansund.


For denne ruten er AtB oppdragsgiver. Vær oppmerksom på at det går en avlastningsbuss linje 1fra spor på Fredrikstad bussterminal til Bratte Bakke kl. Kjøp bussbilletter, søk etter reisemuligheter, finn avganger, rutetabeller og ruteinfo.


NSB har endret navn til Vy. Her kjøper du billetter til Vys avganger i hele Norge. Du finner også informasjon om blant annet trafikk, rutetider, bagasjeregler, refusjon, appen og hittegods. Bussene går direkte mellom Oslo Bussterminal og forskjellige stasjoner i Valdres-området. Ved å klikke på en bussrute får du opp papirversjonen av rutetabellen som PDF-format, eller du blir linket til transportørens nettside.


Hold Ctrl-tasten nede. Les også om bestillingstransport. Endringer for linje og 5.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg