mandag 6. juli 2020

Terminkalkulator nhi

Alle artikler i NEL og på NHI. Flott oversikt over viktige milepæler i graviditeten. All informasjon på NHI. Dersom du er syk eller trenger medisinsk hjelp av andre grunner, bør du oppsøke lege. Terminkalkulator hos NHI.


På denne svangerskapskalkulatoren kan du velge om du vil skrive inn unnfangelsesdato eller dato for siste menstruasjon. Svangerskapskalkulator NHI. Babyverden har også terminkalkulator med de store eventsene.


Ny forskning viser imidlertid at det egentlig er 2dager som er lengden på et gjennomsnitts svangerskap. Den offisielle lengden på en kvinnes svangerskap er i følge Verdens Helseorganisasjon på 2dager eller dager. Regn ut din forventede termindato eller din graviditetsuke med vår graviditetskalkulator. En graviditet varer i 2dager, ifølge Verdens Helseorganisasjon (WHO).


For at få frem termindatoen utgår vi i fra menstruasjonssyklusen og befruktningen. Regn ut din graviditet og finn ut tidspunktet for befruktningen, eggløsningen, antall uker du har vært gravi termindato, forventet fødselsdato, menssyklus, mm. Beregne termindato.


SNURRA: Introduksjon : Tidlig måling : TUL ved rutine UL : Vekst : Tabeller: Introduksjon til eSnurra. Snurra er den nye, norske metoden for terminprediksjon og vekstkontroll. Legg til i min liste. Ved vekst beregnes vekstavvik primært ved hjelp av BPD og MA evt brukes FL og MAD ved avvikende hodefasong. Aktuell TUL må velges, og en får da fram samlet vekstavvik i prosent, basert på BPD- og MAD-avvik i millimeter, sammen med gestasjonsalder på måledato og gjennomsnittlig fostervekt ved denne GA.


Hos oss skal du enkelt finne svar på dine spørsmål. Oppdatert informasjon for markedsførte legemidler i Norge til human- og veterinærmedisinsk bruk. Pakningsvedlegg, foto, interaksjonssøk, identifikasjonssøk m. Body Mass Index (BMI) (eller kroppsmasseindeks) er en formel som indikerer om en person er er over- eller undervektig eller har normal vekt. Formelen er ikke helt eksakt. De fleste får nok ikke tegnene før i uke sier hun.


Noen sier at de kjenner tidlige tegn på graviditet lenge før positiv test. NHI sin kalkulator også. Jeg kan ikke påstå at dette bare er tull, men det finnes ingen vitenskapelige fakta som kan underbygge disse påstandene, sier hun. Ved avvikende hodeform brukes FL som gir like presis termin som BPD.


Vi vil ikke bruke dine opplysninger til annet enn dette. Følg graviditeten uke for uke. Les hva som skjer med babyen i magen, og i mors kropp.


Få gode tips til dere som skal bli foreldre hver uke i svangerskapet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg