mandag 13. juli 2020

Startlån bodø kommune

Ferie og fridager, søke eller si opp barnehageplass, skolene, barnehagene, PPT. Som saksbehandler i kommunen , finner du informasjon som kan hjelpe deg med behandling og veiledning om startlån. Ikke alle kan få startlån og tilskudd. Før du søker startlån bør du beregne budsjett og lese om forhold som gjelder lån til bolig.


Startlån bodø kommune

Startlån for kommuner. Du kan søke hele året. Slik søker du om startlån til kjøp av bolig 1. Her er det kort vei til kommunens sentralarkiv. Tenk på følgende før du sender post til oss. All post til og fra kommunen er offentlig, om den ikke er taushetsbelagt.


Dette er Bodø kommunes hjemmesider. Sortland kommune ønsker skolestartere med foresatte velkommen til 1. Om du ønsker avklaring på hva som skjer under innskrivingen. Brosjyre om startlån. Husbanken (Den Norske Stats Husbank) gjennomfører statens boligpolitikk og bistår kommunene med bosetting av vanskeligstilte i boligmarkedet.


Hvor mye kan jeg låne? Alle kommunene fikk i år innvilget fjorten prosent mindre startlån enn det de søkte om. Du søker startlån elektronisk på Husbanken sin hjemmeside. Bergen kommune bruker for tiden en kalkulasjonsrente på prosent.


Varig økonomiske vanskeligstilte husstander kan bli innvilget etableringstilskud slik at de sammen med startlån , kan få mulighet til å kjøpe seg eller beholde en egnet og nøktern bolig. Husbankens forskrift om startlån og gjeldende retningslinjer for startlån i Tromsø kommune Vi gjør oppmerksom på at det er Husbankens prioriteringsgrupper som til enhver tid er gjeldende. Kan jeg overføre mitt startlån til annen kommune enn Trondheim dersom jeg ønsker å flytte? Dersom du har startlån fra Trondheim kommune så kan du ikke overføre startlånet ved kjøp av bolig i annen kommune.


Du har høy nok inntekt til at du kan betjene et startlån i tillegg til andre nødvendige utgifter. Unge i etablerings-fasen er ikke i målgruppen. Er du ungdom og mangler egenkapital, er du ikke i målgruppen for startlån. Send inn søknad i husbanken. Her kan du velge eSøknad eller laste ned søknadsskjema.


Dersom du trenger hjelp med utfylling av søknaden, kan du ta kontakt med boligtjenesten i kommunen. Du trenger disse vedleggene: Bekreftet kopi av siste års skattemelding (fås hos skatteetaten). Utbetaling av startlån kan ta opptil uker etter innlevert kontrakt.


Ved utbetaling av lånet må forsikringsselskap og polisenummer oppgis. Når du har kjøpt bolig er det Lindorff AS som tar seg av utbetaling av lån fra kommunen , fakturering, purring, inkasso og besvarer generelle spørsmål om lånet. Dønna kommune vil stimulere til boligbygging gjennom å gi tilskudd til oppføring av nye eneboliger og tomannsboliger i kommunen. Det er derfor laget en ny tilskuddsordning for bygging av eneboliger og tomannsboliger.


Molde kommune har i dag sendt ut informasjonsmateriell til blant annet skoler, barnehager, sjukehjem og fastlegekontor om koronavirus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg