torsdag 8. oktober 2020

Verdens beste lørdagsmiddag

Verdens beste fiskesuppe, versjon 2. Indisk kyllingsuppe med eple, ingefær og chili. Blomkålsuppe med purre og sprøstekt bacon. Jeg fikk oppskriften fra min svigerinne, som i sin tur hadde fått den fra en på jobben. Og skal jeg tro henne - og det har jeg all grunn til å gjøre - har alle damene på jobben hennes denne.


Oppskrifter og middagstips til enhver anledning. Deilig dipp i syv lag med blant annet bønnemos, rømme, ost og tomat, gratinert i ovnen og klar til å nytes med sprø tortillachips. Bedre enn dette blir ikke en vegetarisk layer taco dip. Dette er matbloggeres ultimate hverdagsmiddager som de aldri blir lei, og ofte griper til når de føler seg litt uinspirerte.


Alle har en middag som de spiser ofte, og nesten aldri blir lei av. En hverdagsmiddag som er rask å lage, og hele familien er glad i. Jeg er bestandig fullstendig lykkelig når jeg kan servere vakker mat som er bra for kroppen og som hele familien elsker! For det er jo ikke like enkelt bestandig å forene disse tingene. Disse middagene er sunne, raske og spennende på smak, og er ferdig før ferdigpizzaen er klar til servering. Noen dager har man ikke tid eller ork til å lage middag.


Jeg får ofte spørsmål om jeg kan dele oppskrifter på vegetarmat og det gjør jeg faktisk så ofte jeg kan! I år hadde vi for en gangs skyld nyttårsforsetter hvor det ene innebar at vi ønsket å kutte ut rødt kjøtt fra kostholdet vårt og i tillegg ha to kjøttfrie dager hver uke. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser.


Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Ah- en hel verden av nydelig og spennende mat derute. Og jammen kan et barn endre oppfatning av smak på kort tid- spesiellt dersom det varieres med tilbehør og sauser. Planlegg hverdagsmiddager, helgemenyer og festmåltider med fristende oppskrifter laget av landets beste kokker! Sorter etter råvarer, type retter, tidsbruk.


Høsten en helt spesiell årstid. En tid da skogen, fjellet og åkrene bugner av ferske og fantastiske råvarer. Norges beste pastasalat Pastasalat Kylling og pastasalat. Kok pastaen etter anvisning på pakken, avkjøl helt.


Klipp baconet i terningstore biter, stekes sprøtt. Du vet at en rett er poppis når den til stadighet dukker opp når storfamilien er samlet. Jeg tror mamma har servert denne retten nesten hver eneste gang enten vi har vært på besøk hos henne eller hun hos oss, de siste 6-årene. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN.


I FORM gir deg sunne og enkle oppskrifter på rask middag som du tryller frem på bare minutter. MATGLEDE on TRINES MATBLOGG… Med Mutti hermetiske tomater i huset har du alltid et godt utgangspunkt for mange deilige retter. Her ser du hvordan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg