torsdag 22. oktober 2020

Tur med barn rogaland

Den har flere likhetstrekk til “Himakånå i Nedstrand” og “Hårlandsnibbene i Etne” da det er ei fjellhylle som stikker ut i “løse lufta” med et fryktinngytende stup utfor på alle kanter. Ei lokal Trolltunge kan du si. Vi må si det med en gang, har du barn med deg her, må de passes på, svært godt.


Vi deler våre beste tips for hvordan du kan gjøre turen med barna til en god opplevelse. Her finner du også forslag til flotte fjellturer som passer for barn.

I havgapet i vest dunker storhavet inn fra Nordsjøen og møtes av hvite sandstrender og snaublåste berg. På frodige Jæren i sørvest er landskapet åpent og flatt, mens fra kysten ellers stiger landet over karrige knauser og småkuperte lyngheier mot høyfjellet i øst. Rogaland er et fylke med rik og variert natur. Hva med å se solnedgangen fra en av toppene før du. Barn er forskjellige, akkurat som oss voksne og det må vektlegges i valg av tur.


Det er derfor viktig å la barna ta del i planleggingen, og på den måten påvirke turens omfang. Det viktigste er ikke hvor lang turen er, men å ha det kjekt og trygt på tur. Allerede fra tidlig levealder kan en dra ut på tur , enten i bæremeis eller pulk.

Har du barn fra 0-år og ønsker flotte naturopplevelser? Sjekk turkalenderen og bli med oss på tur ! KOMMENDE TURER OM BARNAS TURLAG. Kjølleknuten er en flott topp, som gir mye utsikt for lite strev. Det er en enkel tur dette, som de aller fleste vil klare med glans. Med fokus på bransjekunnskap og solide samarbeidspartnere reiser du alltid trygt med oss.


La deg friste av våre fantastiske opplevelser i land over hele verden! Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Finn familieaktiviteter Feriepakker Tips og info. Tur med Ørsdølen på Ørsdalsvatnet Turisttrafikk på det km lange Ørsdalsvannet i Bjerkreim. Hei,jeg var ein tur opp mot lifjell igår og det var en kjempe tur. Trur også det er fisk i vannet som gjer det ekstra spennende om man velger å ta med fiskestangen.


Jeg får mange spørsmål rundt telt, telttyper, hvordan det er å overnatte med barn i telt, osv osv. Derfor har jeg samlet en del av våre erfaringer rundt telt og telttur her! Opplevelser med barn og familie Aktiviteter Vi har over 1turer (mer kommer) alle passer fint for barn.

Eller søk på aktiviteter til barn. Månefossen til høyre er et fint eksempel av en kort tur med en lang dag i bilen. Stavanger har hverdagsturer du kan gå. Turene er merket med røde T-er. Det gjelder å velge riktig rute når du tar med barna på fottur i fjellet.


Her er ti anbefalte turer for sommeren. Turistforeningen har valgt ut ti ruter som de mener passer for barn som vil. FJELLTUR MED BARN : Å ta med barna på fjellferie i Norge er ingen problem med litt planlegging.


Det er ikke sikkert vi klarte å finne alle turer og aktiviteter i nærheten av valgt sted. Ta med barna til eksempelvis Dalsnuten. Vi jobber med å gi turene en bedre geografisk plassering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg