fredag 30. oktober 2020

Svake sider jobbintervju aftenposten

Svake sider jobbintervju aftenposten

Hva er dine svake sider ? Hvordan unngå å spolere sjansene, men klare å fremstå best mulig – også her? Vi stiller ikke spørsmålet for at vi skal ta deg slik at du ikke får jobben, men for at du kan vise at du klarer reflektere over egen adfer sier bemanningsrådgiver Torill Guzman i rekrutteringsselskapet Adecco. På et jobbintervju er det viktig å vise seg fra sine beste sider. Det er tross alt den, sammen med din bakgrunn, som har gjort at du har kommet på intervju i utgangspunktet.


Svake sider jobbintervju aftenposten

Hun ber deg om å tenke gjennom hva som er dine sterke og svake sider , å lese gjennom søknaden din i forkant av intervjuet, samt tenke gjennom hvorfor du er den rette for stillingen. Du må på kort tid trekke frem dine mest salgbare egenskaper og erfaringer, så vær effektiv, sier Moe. Spørsmål om hva som er dine svake sider er svært vanlig i jobbintervjuer. Her er hva du ikke må svare, samt en suksessformel for det perfekte svar. Og har du vært lat, rigid og rotete i alle jobber du har hatt, eller har dette variert?


På karrierenettstedet Wetfeet. Er du usikker på hvordan du best skal besvare dem? Vi i Manpower gjennomfører jobbintervju daglig, og her er våre anbefalinger på hva man bør tenke på for å gi gode svar. Hei alle sammen Skal på jobbintervju , og både gruer og gleder meg til det.


Svake sider jobbintervju aftenposten

Men hva i all verden skal jeg svare hvis de spør om svake sider av meg selv. Man svarer da ikke oppriktig ærlig på dette spørsmålet. Håper virkelig de ikke spør om dette.


Vet liksom ikke om jeg har noen negative sider i jo. De ti vanligste spørsmålene i jobbintervju Det er noen spørsmål som går igjen i nesten ethvert jobbintervju. FOTO: CORBIS Det kjedelige svaret på spørsmålet om hvorfor du vil jobbe i bedriften er fordi jeg synes bransjen er spennende.


Den nye varianten av coronavirus som sprer seg i Kina og flere andre lan kalles nå for Wuhan-virus. Viruset smitter via luftveiene, og det er mulig at det sarslignede viruset kan mutere og spre seg ytterligere. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Her er ting du bør styre unna under jobbintervjuet.


En godt motivert jobbkandidat vil alltid score mange poeng i et jobbintervju. LES OGSÅ: Slik svarer du på de åpne spørsmålene. Levere en misvisende CV. Hvis du hadde en fin tittel på din forrige arbeidsplass, men ikke kan vise til arbeidsoppgaver og erfaring som står i stil, da vil du før eller siden bli avslørt.


Svake sider jobbintervju aftenposten

Mange er redde for at svake sider kan oppfattes negativt, og kjører på med fraser soJeg er et arbeidsjern og er altfor dårlig til å si nei. Slike svar vil ikke imponere den som intervjuer deg. Jeg tror det er kjempelurt av deg å dra fram det, spesielt hvis du tror det vil vises i intervjuet.


Det er ikke en bra svak side nei, det er bare et elendig svar. Hadde du svart noe sånt til meg hvis jeg intervjuet deg hadde jeg tenk denne dama vet enten ikke hva ordet svak betyr, eller så eier hun ingen selvinnsikt. Og bruk for all del ikke oppbrukte svar, slik hun over meg også sier. Vi har alle sider vi kan bli bedre på. Jobbintervju -tips til de innadvendte Er du innadvendt, trenger du ikke skifte personlighet bare fordi du skal på jobbintervju.


Syv typiske spørsmål for jobbintervjuer. Og svar på hva arbeidsgiver ønsker å ut av kandidatene når de stiller dem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg