tirsdag 6. oktober 2020

Strikkeoppskrift med hundemotiv

Kjempeutvalg av gratis hstrikkeoppskrifter. Alt skal vekk – Gjør et KUPP! Stor utvalg av billig garn. Boka er ment som en hyllest til alle damene i Tanadalen som har hjulpet forfatter Kirsti-Synnøve Suongir med å samle mønstrene, og gladelig delt sine egne vottemønstre med henne.


Slik kan de bevares, og bli tatt i bruk av nye, strikkeglade generasjoner. Jeg har begynt på et par votter med hundemotiv på.

Og jeg har valgt helt utradisjonelle farger til dem… Oppskriften er fra boken Selbuvotten av Terri Shea. En bok jeg har lyst å strikke alle modellene fra… Vottene skulle egentlig vært strikket i Hifa men det hadde ikke min garnforhandler hørt om. Her finner du over oppskrifter på gensere, jakker, kjoler, skjørt, luer og skjerf.


Oppskriftene er skrevet på en lettfattelig måte, og plaggene er laget slik at det skal være minst mulig montering. For noen søte små griser! Dilemma - jeg har ikke rosa garn i lageret! Men jeg strikker så mye strammere med to farger, så når jeg skulle prøve den på så gikk det helt enkelt ikke.


Du vil fortsatt finne alle dine gamle favorittoppskrifter på den nye siden samt nye og spennende strikkeoppskrifter med og uten strikkemønster. Betalt mønster blir sendt samme dag.

Da skriver du det i melding og jeg sender til deg. Du betaler for utskrift og porto. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Votter med selburoser som absolutt ikke står på rad og rekke.


Disse vakre vottene strikkes med svart og hvitt garn, etterpå kan du kose deg med å applikere. Pinne (dame), 3½ (herre). Vamsegarn på pinnestr. Trenger du en strikkeoppskrifter for å strikke noe til husdyret? Nedlastbare produkter Når du kjøper en strikkeoppskrift fra Knitting Inna AS vil du motta en nedlastingslink på e-post.


Dette finner du i listen under. Når kjøpet er fullført, vil du motta bekreftelse på e-post med en link der du kan laste ned oppskriften. Min notisbok på en måte. Genseren strikkes rundt halsen og nedover. Lengde: Mål fra midt på nakken og ned til halen.


Mariusgenseren går litt over halsbåndet. Velkommen innom til bloggen min! Mamma til mormor til farmor til gift - glad i familien min, dans, musikk og fotografering.


Har lærerutdanning og etterutdanning innen vev, trearbei bildebehandling, grafikk og kreativ maskinstrikk.

I det store utvalget med pakker kan du strikke en lue, tøfler, bukser, cardigan, kjole eller heldrakt. Strikk til barn med oppskrifter er veldig enkelt og greit, fordi du får levert alt det garnet som trengs til det aktuelle prosjekt. Så slipper du overveielsene om, hvor mye garn du trenger til din neste strikkede produkt. Sandnes Garn, Rauma Garn, KlompeLOMPE, Knit Me og Dale Garn.


Vi ønsker å tilby en innbydende nettside til inspirasjon for den strikkeinteresserte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg