fredag 9. oktober 2020

Varmereflekterende rullegardin

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Enten du ønsker en ensfarget, mønstret, transparent eller helt mørklagt gardin. De er enkle å rengjøre med normal støvtørking.


Med toppkassett i smakfull design beskyttes og skjules duken når den ikke er i bruk. Rullegardiner er lette å tilpasse og kommer i mange ulike varianter. Hemmeligheden bag det varmereflekterende rullegardin ligger i den coating, som vi anvender på gardinets bagside. Med en behandlet bagside i enten hvi perlemor eller metalliseret sikrer vi ikke kun en høj refleksion af sollys og varme, vi giver også gardinet en række andre egenskaber.


Saga lystett rullegardin. Lystett og varmereflekterende rullegardin i polyester med stål kjedetrekk. Kan kuttes i bredden og tilpasses ditt vindu.


Kan monteres på innsiden og utsiden av vinduskarmen eller i tak. Inkludert veggfester, skruer og snorfeste. Oppgitt breddemål er inkludert veggfester. Tekstilbredde er 95cm.


Ylva lystett rullegardin. Lystett, trådløs og varmereflekterende rullegardin i polyester. Dekorativ bunnlist i børstet aluminium. Designet med soft close fjærmekanisme, som gjør at gardinen ruller stille og mykt opp.


Har akkurat satt på rullegardin på soverommet. Gjør nytten i form av at lyset holdes ute, men det blir jo kokende varmt på soverommet når solen står på hele dagen! Noen som har forslag til hva jeg kan gjøre?


To av soverommene er så heldige og har sol fra tidlig morgen til ganske sent på kvel men det blir jo til gjengjeld vanvittig. Mange av våre rullegardiner trenger ikke være ”bare” en rullegardin. Blant våre rullegardiner har du valget mellom lystett eller transparent duk i ulike mønster- og fargekombinasjoner. Med flere ulike tekstiler og fargekombinasjoner å velge i, gir rullegardinen deg mulighet til å velge hvor mye lys du ønsker å filtrere og blokkere. Hvis ikke du ønsker at mørklægge dit rum fuldstændigt, kan lysdæmpende gardiner være en rigtig god løsning.


Mens mørklægningsrullegardiner er 1 tætte, er lysdæmpende rullegardiner kun ca. Screen (utvendig rullegardin ) Utvendig rullgardin med perforert duk holder sollys og varme ute. Disse bør derimot ikke brukes ved vind over meter per sekund. Duken tar liten plass, og det blir ikke innsyn når den dekker vinduet. Liten og enkel å bruke - Tåler ikke tøffe værforhold.


Kilde: Norges Solskjermingsforbund. Se alle våre produkter for innvendig solskjerming i listen under. Du kan også bla i vår produktkatalog for innvendig sol- og innsynsskjerming. Solskjerming dekker mange behov, derfor kan det være lurt å gjennomføre en enkel behovsanalyse. Det er en veldig funksjonell form for solskjerming, med både lysdempende og varmereflekterende egenskaper.


Fortsatt i originalemballasjen. Kassetten beskytter duken når den ikke er i bruk. Denne er meget populær på soverom, klasserom, møterom. Våre tekstiler er spesialbehandlede med et middel som forhindrer at tekstilen falmer eller samler støv. I årets sommermåneder gælder det om at holde ikke kun solen, men også varmen ude.


En stor del af vores rullegardiner er behandlet med en varmereflekterende coating på bagsiden, der stopper solens stråler fra at opvarme lokalet og derfor ødelægge vores nattesøvn. Fordelen med en rullegardin i kassett er først og fremst at den er både praktisk og dekorativ. En rullegardin i kassett danner én helhet sammen med vinduskarmen, flytter seg sammen med vinduet og er nesten usynlig. I tillegg forhindrer den ikke åpnings av vindu, som ellers er et stort problem ved rullegardiner av stoff. Solfilmsenteret er forhandler av solskjerming og solbeskyttelse med solfilm.


Folie på vinduene er et rimelig og mer attraktiv alternativ til tradisjonell solskjerming som screens, utvendige persienner og markiser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg