fredag 2. oktober 2020

Svensk skinkestek oppskrift

Se utvalget og opplev smakene her. Har du tips eller ideer? Gilde er opptatt av miljøet. Dette kaller vi griseløftet. Smakfulle oppskrifter.


I Sverige serveres juleskinka tradisjonelt med kokte poteter, prinskorv, svenske köttbullar, rødkål, brunkål og brun saus. Følg vår oppskrift på skinkestek med trinn-bilder. Lag en deilig griljering av sennep, sukker, krydder og strøkavring, og gratiner juleskinken i ovnen. Skinkestek med klassisk tilbehø r. Oppskrift på tradisjonell skinkestek , her servert med rosenkål, brun saus, epler og svisker. Et måltid som samler familien rundt bordet.


Her er en skandinavisk ordliste over stykningsdeler med kjøtt og noen ord med egg og eggeretter. Stek er søndagsmiddagen over alle søndagsmiddager. Les videre hvordan du lykkes med å få et saftig og mørt resultat hver eneste gang. Alt du trenger er en god porsjon tid.


Slik som ‘ skinkestek ’. Men jeg kan ta feil. Neste år går jeg i en delikatessebutikk og kjøper et lite dtykke ferdig svensk skinke, og smaker. Juleskinke kan man kjøpe ferdig kokt i butikken.


Denne retten krever lite forberedelse og er til god hjelp i en travel førjulstid. Glaze inneholder ofte noe syrlig, som eddik eller vin, og noe søtt, som sukker eller honning. Mer plass, lunt miljø, mer lek.


I dag er det juleskinke som skal serveres. Imidlertid tilbereder vi den på svensk vis, i alle fall tilnærmet. Karamelliseringen betyr nemlig mye for totalopplevelsen. En super sør-afrikansk rødvin er hva vi tror passer godt med juleskinkas smaksnyanser.


Sprø svor, saftig kjøtt og smakfullt tilbehør, akkurat slik det alltid har vært. Litt broderkjærlighet må vi jo vise svenskene! Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca.


Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Hvordan lager dere saus til skinkestek ? Helt fra grunnen av altså, med kraft fra steken. I tilfelle det skjærer seg helt på julaften. Noen posesaus som kan brukes og evt. Lea - begynner å få julenerver.


Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg