mandag 31. august 2020

Voksi urban temperatur

Stort utvalg av Voksi. Fri frakt ved kjøp over 499. Se vårt store utvalg av dameklær. Kjøp Urban Voksi hos Babyshop. Finn laveste nettpris her.


I Voksi er vi opptatt av dyrenes ve og vel og har derfor valgt å bruke fuskepels.

Temperaturguiden fra Voksi er ment å være et verktøy for å skille de enkelte vognposenes egenskaper fra hverandre. Hvilke klær bør barnet ha på seg i vognposen? Temperatur og vindstyrke varierer mye i løpet av vinteren, og det vil være store forskjeller på hva barnet skal ha på seg av klær.


Voksi Urban reisepose kombinerer høykvalitets naturmaterialer som er både er varme og pustende. Underdelen er laget av ull som varmer om vinteren og kjøler om sommeren. Den øvre delen består av dun og fjær. Til Urban medfølger to forskjellige topper slik at du kan endre etter hvert som barnet vokser!


Vi i Skandinavia er vant til å la barna våre sove ute i frisk luft. For de fleste av oss er det en selvfølgelighet at babyen kan sove utendørs i vognen selv om temperaturen kryper under 0°C.

Ja, og vi triller gjerne vognen i allslags vær også! Voksi lager lekre, varme og lune vognposer der babyen kan sove trygt og godt på slike trilleturer. Helt siden da har det familieide selskapet utviklet og lansert nye produkter med høy kvalitet, funksjonalitet og nøye utvalgte materialer i søkelyset.


Alltid med en tanke om det beste for deg og ditt barn! Urban er en herlig vognpose med fyll i ull og dun. Med sitt elegante design ser Urban lekker ut i barnevogna og er samtidig den ultimate vinterposen med mange smarte funksjoner. Vid mildare temperaturer kan åkpåsens överdel knäppas av helt och underdelen kan användas som sittdyna. Alle materialer er godkjente og sertifiserte etter Oeko-Tex 10 Class Overdelen kan tas helt av, og underdelen kan brukes som sitteunderlag, liggeunderlag eller madrass.


Vilken sorts klädsel borde din bebis använda i en åkpåse? Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Eftersom temperatur och vindstyrka varierar under vintern, varierar det även vilka kläder barnet borde ha på sig i åkpåsen. Dette gjør at temperaturen holdes stabil.


Bak på vognposen er det tre antisklimatter som hindrer vognposen å skli i vognen. Vognposen leveres også med en pingvinpute, som er avtagbar og kan vaskes. Testvinnende vognpose i ull og dun til vinterbruk. Ull har den unike evnen at den transporterer fuktighet vekk fra babyens kropp. Ull puster og har suverene ventilerende egenskaper.


En fantastisk vinterpose med elegant design og mange smarte funksjoner.

Se beste pris på Voksi Urban Vognpose. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Vognpose, Vinter, Vannavstøtende,. Vognposen er en fleksibel og moderne vintervognpose, som med 1 ull i liggedelen, en overdel med dun og fjær, både er varm og har en god pustekapasitet. Om du ønsker en vognpose barnet ditt kan ha i mange år, er testvinneren Voksi Urban perfekt.


En eksklusiv, OEKO-TEX 100-godkjent dunpose med forlenger og mange smarte, praktiske funksjoner. Nedenfor vises de siste prisendringene som har skjedd for produktet i hver butikk. Hvis en butikk selger flere versjoner av produktet, vises her den siste prisendringen for hver variant.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg