onsdag 5. august 2020

Timelønn barne og ungdomsarbeider 2018

Som barne - og ungdomsarbeider planlegger, tilrettelegger og gjennomfører du ulike pedagogiske tilbud for barn og ungdom for å stimulere til vekst og utvikling. Avtalen gjelder ansatte i barnehager, som barne - og ungdomsarbeidere, førskolelærere, ledere i barnehage, spesialpedagoger og miljøarbeidere. Avtalen forhandles sammen med seks andre avtaler med Virke, kalt HUK-området (Helse, utdanning og kultur). Ny hovedavtale for KS-området fra 01.


En normal lærlingperiode består av opplæring og verdiskaping, altså jobbing. Det er selve jobben du skal få betalt for.

Følger du den normale modellen med år opplæring i skole, og år i arbeid vil du lønnes som en fagarbeider. Eller 14kr timen. Nå holder jeg på å utdanner meg til å bli barne - og ungdomsarbeider gjennom NKS. To av innleveringer igjen, eksamen i juni, og mangler 5-år praksisjobbing (1 vanlig lønnet arbeid) før jeg kan ta fagbrevet.


Den startlønna som barnehagelærer som blir nevnt her oppe, er ikke reel for de fleste. Lønn barne og ungdomsarbeider - Anonymforum. PBL har inngått tariffavtale med Delta.


Denne avtalen gjelder for Deltas medlemmer som er ansatt i disse barnehagene.

TS: Lykke til med jobbytte! For å bli barne - og ungdomsarbeider må du ta utdanning i vgs og du har ssvis studiekompetanse og brukt opp retten din der så da kommer du heller ikke inn der. Men bytt, ingen skal stå i en jobb de ikke har det bra, det blir ikke bra.


En dag i barnehagen består av både leking og pedagogiske aktiviteter. Som barnehagelærer bruker du din faglige, pedagogiske og etiske kompetanse for å legge til rette for at barnegruppa og det enkelte barnet er trygt. Du ser barnas individuelle styrker og behov, og sørger for at de opplever mestringsfølelse. Kompetansesenter og Bedriftshjelp AS.


Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Arbeidstid og overtid følger arbeidsmiljølovens regler. Disse gruppene har ikke krav på minstelønn.


Ledere og mellomledere: En arbeidstaker som i stor utstrekning leder, fordeler og kontrollerer arbeid som utføres av andre regnes som leder eller mellomleder, for eksempel kjøkkensjefer, hovmestere og husøkonomer. Hva gjør en barne - og ungdomsmedarbeider. Du må ha et fagbrev som barne - og ungdomsarbeider.


Barne - og ungdomsmedarbeider er en meningsfylt jobb der du treffer mennesker i alle aldre. Hovedavtale og Hovedtariffavtalemellom PBL (Private Barnehagers Landsforbund) på den ene side og Utdanningsforbundet, Fagforbundet og Delta på den annen side for perioden 1. Jeg har søkt på jobb i barnehagen, 1 prosent fast stilling som assistent. Jeg er da utdannet Barne og Ungdomsarbeider , men slike stillinger utlyser de ikke her, av en merkelig grunn.


Om noen mnd skal jeg opp til fagprøve i barne - og ungdomsarbeiderfaget, så derfor lurer jeg litt på om noen her har vært igjennom det samme og har noen eksempel på fagprøver?

Jobber på småtrinnet og SFO nå, og har jobbet på småbarnsavdeling i bhg tidligere, men blir nok. Man jobber med grupper og enkeltpersoner med ulik bakgrunn og ulike forutsetninger. Dette tjener og gjør en barne - og ungdomsarbeider.


Hovedvekten i utdanningen ligger på pedagogisk metodelære og utviklingspsykologi. Jeg er klar over at det ikke er noen lovpålagt minstelønn her i Norge og vet ikke helt om det er positivt eller negativt. Nå lever jeg selv på en timelønn jeg syntes nesten er barnelønn, og lurer på hva det absolutt minste dere ville vært villige å jobbe for i timen? På min arbeidsplass er det st. Barn og unge har krav på å vokse opp i trygge omgivelser.


De skal ha like tilbud og utviklingsmuligheter, uavhengig av hvor de bor. Du skal gjøre deg kjent med hvordan oppvekstmiljøet påvirker barn og unges utviklingsmuligheter. Velger jeg og jobbe med barn med problemer, kan det hende at jeg må i timer i døgnet. Og hvis jeg jobber på en institusjon jobber jeg i turnus.


Hjelp til å lage planleggingsskjema på barne - og -ungdom - Duration:. Sentrale arbeidsoppgaver. Jeg så på en stilling og de ønsker å ansette en barne - og ungdomsarbeider på en skole fra klasse 1- 10.


De ville ha en med fagbrev, men annen relevant kompetanse kunne også vurderes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg