fredag 7. august 2020

Sy barneklær blogg

Kjøp barneklær hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. I dag sydde jeg dette skjørtet på 1-2-3!


Jeg hadde en del rester av et stoff som jeg tenkte kunne bli fint å lage et skjørt. Stoffet er med stretch og er noe tungt, noe som gjør at det faller pent. Tante Mie Barneklær.

Litt kjedelig for oss som er over den barneperioden:) jeg syr voksenklær, mest kjoler, men også litt vesker mm. Jeg oppdaget bloggen din forrige uke, og er allerede hekta;) supert at du legger ut syoppskrifter:) jeg har aldri sydd noe før (ikke siden ungdomsskolen iallefall). Så her er mine beste grunnet til å sy barneklær. Det å sy klær, er litt som å kjøpe klær, du kan velge hvor dyrt eller billig plagget skal bli ettersom hvilke stoffer du ønsker å bruke, hvor mange forskjellige stoffer det skal være eller om du ønsker å ha på ekstra pyntegjenstander som knapper, bånd og lignende.


Dette innlegget er ikke laget på en kvel men har holdt på en stund. For at syingen alltid skal være en glede, og for å gjøre plaggene jeg lager unike, ønsker jeg å ha en del kreativ frihet på det jeg lager på bestilling. Du velger selvfølgelig ønsket plagg, str og f. Jeg ser så ofte nydelige barneklær på utenlandske Instagram-kontoer, og hadde vært veldig nyttig å lære mer om hvordan man kan gjenskape barneklær man ser og liker, men ikke får tak i, selv!

Stå på videre, er fast leser av bloggen din! Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg. Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på og år. Akkurat nå jobber jeg som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger. Jeg syr nå også til meg selv og elsker å se på stoffer og få inspirasjon.


På bloggen min ønsker jeg å dele fine mønstre og bilder av klær jeg har sydd og jeg håper at dette kan inspirere andre! Det har vært dårlig med innlegg på bloggen fordi jeg har faktisk vært så travel med å sy julegaver, at jeg har rett og slett ikke hatt tid. Men her er i allefall litt av produksjonen. Det blir mange duffelcoater under treet i år. Den krona må jeg bare prøve meg på,så det minste tantebarnet mitt på år slipper å gå med tiara utenpå topplue når hun skal være virkelig fin:-) du forklarer så godt og gjør alt så forståelig, tusen takk igjen.


Hei, her er jeg igjen. Boka sy myke barneklær har mange enkle mønstre som jeg selv gjerne skulle hatt når jeg startet. Ikke bare var klærne mer spesielle, men det viste seg også at det ble mye billigere å sy klærne selv.


Jeg kunne sy to bukser til kroner for eksempel. Da jentene var rundt et halvt år sydde jeg også fleecedresser til dem. Omtrent alt er billigere å sy selv enn å kjøpe.


Mange av sesongens klær har enkle, rene snitt og innbyr til egenarbeid.

Finn mønster – det lar seg gjøre, kjøp stoff, og sy selv. Her har jeg noen faksimiler av klær fra Zara og Cos, som har det enkle, rene snittet. Gjenbruk av storesøster sin stellematte Siden vi nå venter en lillebror så har jeg nå begynt på en gjennomgang på hva vi trenger av utstyr og hva vi kan bruke fra sist gang. Jeg vil helt klart beholde mest mulig eller sy det selv.


Har endelig fått fram symaskinen min igjen, og begynt så smått å sy litt dukkeklær. Egentlig haster det litt med å sy noe barneklær som skal gis bort i bursdag, men jeg begynt med litt dukkeklær. Rett og slett for at det er så morsomt.


Denne siden ble sist oppdatert 17.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg