torsdag 6. august 2020

Vaffelrøre med rømme

Det finnes derfor alltid en anledning å servere den gode, gamle, tradisjonelle vaffelkaken i. Rør inn eggene og tilsett smeltet smør. Juster røren med litt vann eller melk om den er for tykk. Stek vaflene og server dem gjerne varme.


Her er oppskrift på en tradisjonell og veldig god vaffelrøre.

De kommer til å forsvinne fort fra fatet! Bruk gjerne kjøkkenmaskin med visper, men du kan fint piske det sammen for hånd også. Pisk til du får en klumpfri røre. Spe med resten av hvetemelet og vann, til du får en glatt og fin røre.


Vi inspirerer deg med sesongens råvarer, oppskrifter og historier. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Rør i bakepulver, kardemomme og til slutt hvetmelet. La røren stå og svelle i min.

Bruk litt ekstra smør under stekingen. Serveres nystekte, gjerne med rømme og syltetøy. VAFLER MED HAVREGRYN? Siden den gang er det blitt laget utallige gode vafler i alle verdens hjørner. I Norge spiser vi gjerne vafler med et godt syltetøy og rømme , eller vi har på smør og brunost.


Tidsbruk minutter. Erstatt gjerne noe av melken med rømme. Gode toppinger er for eksempel syltetøy, rømme og. Se også video med steg for steg og serveringstips. Når pappa lager vaffelrøre blir det verdens beste vafler.


Han vet at litt lettrømme i vaffelrøren setter ekstra god smak. Rester av iskrem eller fløte kan også brukes. Bland sammen alt det tørre. Visp inn melk og egg til en glatt røre.


Rør eventuelt inn vann før vaflene stekes. Server med rømme og bær. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde.

Her får du flere oppskrifter, sendt inn av våre lesere: Vafler med havregryn, vaniljesaus og øl. Oppskriften er fra bladet VOF-Vitenskap og fornuft. Revne epler er et tredje alternativ dersom du har lyst på litt variasjon i vaffelrøren. Disse eplevaflene smaker helt nydelig med bare litt rømme på. Ikke bare rømme og syltetøy.


I likhet med pannekaker, er det mange måte å variere tilbehøret til vaffelrøren på. De fleste tenker på rømme og syltetøy, men la det ikke stoppe der! Vaffelrøre med kun rene naturlige råvarer,.


Med konseptet fra Telemarksrøra kan du tilby det kunden foretrekker på en effektiv måte. Vafler blir jeg aldri lei, og her får du to oppskrifter. Den ene fra London, den andre, min egne middags- vaffelrøre. Og ikke nok med det, frue, med på kjøpet får du en flau historie om hvordan jeg på midten av nitti-tallet havnet i britiske medier og fikk ansiktet brettet utover en dobbelside i Dagbladet. Vaffeldagen den 25.


Litt flaut enda kjenner jeg. Det søte liv markeres dette med ny vaffeloppskrift hver dag hele uken (yess!! ) - i tillegg til en superflott giveaway der Wilfa gir bort stk av vaffeljernet Hjerte Stor Piip, som har vært en testvinner flere år på rad. Men først til dagens oppskrift som er en tradisjonell oppskrift på Surmelksvafler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg