fredag 21. august 2020

Toscana med barn

Toscana med barn

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.


Et populært innslag, og det er gøy å ta bilder der det ser ut som om man står og støtter tårnet med hendene. Barneferie i Toscana. Familieferie i Italia er deilig!


Du kan kombinere kulturferien i fantastiske byer og fjell med en avslappet ferie ved kysten, med strand og hav mellom tærne og høy himmel over hodet. Attraksjoner og severdigheter spesielt for barn. Museene Palazzo Vecchio, Museo di Storia della Scienza og Museo Stibbert i Firenze.


Italienere elsker barn , og tålmodigheten med barn er stor på restauranter og andre offentlige steder. Egne barnemenyer finner du derimot sjelden på italienske restauranter. Ved Pisa og Firenze. Opplevelser for barn og ungdom på ferie i Toscana.


Men Italia har også mye annet å tilby til barnefamilier. Her er det lett og nyte late dager på stranden. Rene toaletter, mulighet for å ta en dusj, og ofte lekeplasser til barna. Langs bulevarden er det god stemning på barer og restauranter. Turer til Lucca sentrum er et must.


Toscana med barn

Her finner man isbutikker rundt hvert hjørne. Det er like greit å lære barna at i Italia heter is GELATO, og er den best isen man kan få. Det er lett å være på ferie med barn i Italia, her får man verden beste pizza og pasta. En ferie med barn blir vellykket ved å kombinere utflukter for alle aldre. Edinburgh er en spennende by for barn , med mange familievennlige.


Italia har alt du trenger for en vellykket ferie sammen med familien og dine beste venner. Primatoscana har mer en års erfaring med utleie av villaer og leiligheter i Italia. Vi har direkte kontakt med eieren og har personlig besøkt alle stedene.


Hos oss får du personlig hjelp til å finne den leiligheten eller villaen som passer deres behov. Toscana er et familievennlig område, sier Baardseth. Stillhet, svingete veier, god mat, vingårder, middelalderbyer og BBs med svømmebasseng – det er lett å forelske seg i Toscana. Vi har derfor funnet frem til favorittrangerte steder som fortsatt har ledig rom.


Og du, ta gjerne med barna. Söderut längst med kusten återfinns Toscanas eget Venedig, Livorno, som bjuder besökaren på en internationell atmosfär med många kanaler och promenadstråk. Alle regionene byr på verdens beste vin, pizza, pasta, og sol og bading i massevis. Fottur, sykkeltur, strand og badeliv. Kultur og historie.


Toscana med barn

Italien med barn kan knappast bli fel, vilket stämmer överens med min åsikt om att landet är ett säkert kort att satsa på för både soloresenärer, kompisgäng och alla möjliga typer av familjekonstellationer. I det här inlägget har jag fokuserat på Italien med barn och tillhörande tips. Ditt feriehus i Toscana.


Feriehus med stran basseng, restaurant og opplevelser. Utfordringen er naturligvis å få barna motivert til å se byens kultur. Firenze kan være varm om sommeren, så husk mye drikke og solkrem.


Toscana med barn

I Firenze, som over alt i Italia, elsker befolkningen barn , og du skal ikke være redd for å ta med barna på eksklusive restauranter, kirker eller kunstutstillinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg