søndag 1. mars 2020

Vakttelefon dyrlege

Veterinær - dyrlege svarer deg på telefon nå, spør om alt som gjelder ditt dyr. Siden den tid har veterinærfaget hatt. Dyrlege - Veterinær. Vi på Tu dyreklinikk ønsker å tilby hjelp til våre kunder også utenom ordinær åpningstid!


Vakttelefon driftsavd. Vi har et godt utvalg av høykvalitetsfôr, spesialdietter, kosttilskud og produkter til hud-, pels- og tannpleie. At enkelte reptilarter nå har blitt gjort lovlige å eie, vil forhåpentligvis medføre at det blir enklere å skaffe informasjon og utstyr for å sikre at denne fantastiske gruppen med dyr får de miljøforholdene de behøver for å kunne ha det bra.


Kvalitet og trygghet for dyr og eier. Vårt mål er å gi ditt dyr den mest optimale behandling og oppfølging. Dette oppnår vi gjennom å utføre jobben vår med nøyaktighet og årvåkenhet, ved kontinuerlig å etterutdanne oss og ved investering i nødvendig utstyr. Online booking kommer HER. Vi er spesialtrente i akuttmedisin og er tilstede på klinikken timer i døgnet, med dyrepleiere og sertifiserte kirurger på bakvakt.


Vi er med i den offentlige spesialvakten for smådyr i Bergen. Denne vakten er et samarbeid mellom flere dyreklinikker slik at det alltid er mulig å få tak i vakthavende veterinær utenfor åpningstid. Vennligst fyll inn kontaktskjemaet nedenfor og så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.


Du kan også ringe oss på tlf. Vi gjør vårt ytterste for å hjelpe deg og ditt kjæledyr til å ha et solid utgangspunkt for et sunt og godt liv. Vi har mange års erfaring med alt fra mindre gnagere, katter, hunder og større dyr. Både dyr og eiere skal føle omsorg og trygghet hos oss. Hos oss får du kjøpt ulike produkter til din firbente venn.


Fagernes Veterinærkontor ligger sentralt plassert i Valdres. Vi tilbyr tjenster for både hobbydyr og produksjonsdyr. Se våre nettsider for mer informasjon om tjenster, åpningstider og vakttelefon.


Ernst-Otto Ropstad Spesialist øyesykdommer. Han er Diplomate European College of Veterinary Opthalmology (ECVO) og arbeider til daglig ved Norges Veterinærhøgskole (NVH). Akutte ting tar me oss av så snart me kan.


Det er då ein veterinær i Bømlo, Fitjar eller Stord som har vakt. En klinikk med omsorg for både dyr og eier. Vi driver en moderne smådyrklinikk med høyt faglig nivå. Vi behandler alle kjæledyr - enten de har små problemer eller kompliserte lidelser. Vi ligger på Bergsmo i Grong kommune, et trafikknutepunkt i Midt-Norge.


Klinisk undersøkelse. Rådgivingstjeneste. Har du dyr som trenger behandling eller forebygging av skader, så er det naturlig å kontakte en dyrlege i Valdres.


Veterinær er en beskyttet tittel og kan kun benyttes av personer som har bestått veterinærstudiet (ca. års studie). Veterinærer kan skrive ut resept på legemiddel til dyr, som igjen kan hentes på et av apotekene i Valdres. Vi er her for dyrenes skyl og deres eiere. Vi vil sørge for at ditt dyr får den beste behandling.


Veterinærvakta i Ål og Hol Vanlige åpningstider: Mandag-fredag 08. Vi har prioritert telefontid for timebestilling, resepter og generelle spørsmål mellom kl 08. Vår dyrlege har års erfaring. Kirurgi, røntgen,blodlab,tannbehandling.


Lørdagsåpen, kveldsåpent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg