mandag 23. mars 2020

Temperatur rhodos

Sol og bad på dagen, fart og moro om kvelden. Book fly og hotell med Apollo her! Bestill din reise i dag. Oversikt over alle turer til Kreta. Syden og andre varme strøk.


Få mest ferie for pengene.

Kjapt og lekende lett å booke med. Været i Hellas: Solfylt og meget høye temperaturer i sommermånedene. Havbrisen ved kysten kan gi noe lavere temperatur. Mye sol, men en og annen regnbyge på ettermiddagen forekommer.


Her er solstoler og parasoller og hyggelige strandbarer hvor du kan ta en lett lunsj når sulten melder seg. Vannet er krystallklart og holder en herlig temperatur ! Er det badetemperaturen som er viktigst for deg? Eller ønsker du å vite hvor varme kveldene er slik at du kan pakke riktig?


Gjennomsnittstemperaturene nedenfor viser deg hva du kan se frem til.

Die Einwohnerzahl beziffert sich auf etwas mehr als 115. Du kan få svært mye av innholdet på Yr gratis, til bruk i ulike applikasjoner og tjenester. Dersom du utvikler program, nettjenester eller annet med data frå Yr, oppfordrer vi deg til å dele det du har laget med andre!


Er du en sånn som liker å reise til skikkelig varme land om vinteren, eller foretrekker du en temperatur som kan sammenlignes med den norske forsommeren? For å hjelpe deg med å finne ditt perfekte reisemål i varmen har vi laget varmeguiden, hvor vi tipser om deilige reiser til varmen! Her finner du lekre hoteller, gode restauranter, bra shopping, surfing og kule beach-barer. Diese Prognosen basieren aufstatistischen Erhebungen für den Monat April von Wettermeldungen vüber Jahren.


Ist es der perfekte Moment, um Afántou und Kolymbia besichtigen? Sehen Sie Durchschnitswerte und unsere Hinweise auf dieser Seite. Någon gång kan värmeåskväder ge svalka. Dessutom ger havsbrisen längs kusten något lägre temperatur.


I inlandet varmt också i början av september, men sedan mera behagligt med temperaturer mellan och grader. Hvor er det varmt i oktober? Finn et solsikkert reisemål her Skrevet av: Birgitte Oxlund Hvis du skal på ferie i oktober kan det være en god idé å sjekke klimaet på de forskjellige reisemålene. Her har vi hotell nær stranden, hotell med sentral beliggenhet, eller en kombinasjon som passer deg og din ferie. Rhodos , South Aegean.


Regn forekommer vanligvis ikke i sommerperioden. Badevannet begynner å bli varmt i mai og holder en god temperatur frem til oktober.

I tillegg til bading og soling, er det mange minnesmerker fra oldtiden, gode shoppingmuligheter og vakker natur. Les en oversikt over klimaet. Quadratkilometern die viertgrößte griechische Insel. Sie liegt in der Ägäis nur circa Kilometer von der türkischen Küste entfernt und beheimatet rund 125. I juni - augsut er det veldig varmt her så om du er ute etter litt mer behagelig varme er mai en perfekt måned.


Hvis du bestiller en reise på et tidspunkt når Ticket ikke har mulighet til å skrive ut din billett, forbeholder Ticket seg retten til å, innen timer (eller førstkommende virkedag), komme tilbake til deg med prisforhøyelse eller tilbud om tilbakebetaling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg