mandag 2. mars 2020

Retro grilldress

Finn laveste nettpris her. Ta på deg en fargerik grilldress og bli festens midtpunkt. Skal du på 80-tallsfest? Da er en grilldress midt i blinken! Du blir ikke mer harry og klar for fest enn i en ordentlig grilldress.


Grilldress for dame i retro stil.

Passer perfekt for 80-talls party. Inneholder bukse og jakke. Bli grillkongen av campingplassen, og vinneren av det nærmeste setet til TV’en. Denne dressen får deg kanskje ikke til å bli mer sporty, men med noen smale fargerike solbriller på vil du bli veldig rask.


Nå i dag brukes den til både det og avslapping, derav navnet grilldress. For deg som ønsker å se sporty ut du ser vårt utvalg av joggedresser her. Kjør i gang festen som et partydyr fra 80-tallet i en retro treningsdress!


Vi har varianter til både dame og herre. Fakta om Retro Treningsdress Kostyme Kle deg ut som et festdyr fra 80-tallet til karnevalsfesten!

Husk å oppgi din størrelse i kommentarfeltet til butikken ved bestilling av denne varen. Bli festklar med denne super stilige grilldressen i lilla! Dressen kommer med en jakke og en bukse. Søk etter grilldress på Kelkoo. Bukse og jakke i blå og lilla velour med neon grønne detaljer.


Sammenlign tilbud på grilldress fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Sterke farger, store skulderputer, dyreprint, syrevaskede jeans og glorete grilldresser. Det er bare noen av assosiasjonene mange får når de tenker på 80-talls klær, og ikke alle er like positive. Retro grilldress kostyme i lilla med jakke og bukse. Morsom, klassisk og superstygg talls mønstret grilldress ! Akkuratt som det var på den tiden!


Ja skriker ikke dette 80-tallet så vet ikke vi! For 80-tallet bestod nemlig av mer enn bare punk og blitzere. Det var også storhetstiden til den elskede og hatede grilldressen! Ingen skader og glidelåsen fungerer som den skal.


Frakt er inkludert i prisen. Meget fargerik jakke og bukse i kjent grilldress -stil! Parykken finnes også å få kjøpt for komplett look.

Velg din størrelse i nedtrekksmenyen, se størrelsesguide på bilde! Blå og hvit klassisk joggedress. Glidelåser fungerer som de skal og jakka ser veldig lite brukt ut. Den perfekte jakka for grilldressparty, bad taste, 80tallsparty.


Den er rett og slett helt forferdelig stygg men super retro ! Ta kontakt for evt spørsmål! Kul Rosa grilldress til dame,perfekt til talls festen. Då eg bodde på Toten for år sidan var det ein bruktbutikk på Lena. Men anar jo ikkje om den er der no lenger. Men om den er der er det jo mogleg at dei har grilldress.


Hmmm, tror jeg vet hvor du mener. Kanskje de har grilldress der?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg