mandag 23. mars 2020

Svart mensen

Lurer på om fargen på mensen kan ha sammenheng med sopp eller er det vanlig å ha den fargen på mensen , evt om jeg kanskje ikke har hatt sopp men har en annen kjønnssykdom? Vitex kjenner jeg ikke til, så kan ikke si om det er sannsynlig at det er den som gjør det. Det jeg imidlertid har lært som normalt for min kropp er at mensen kan få alt fra brunlig til svart farge. I tillegg måtte jeg betale for mat og drikke ute, ha med rett til mat på kvelden, og gave til pakkelek.


Egentlig var det temafest på kvelden som jeg skulle ha kostyme til, men det sa.

Det er litt over ett år siden jeg fikk mensen for første gang. Jeg har fått svart mensen ! Jeg fikk ikke mensen forrige måne men jeg vet det er uregelmessig når man akkurat har fått det. Jeg begynte å kjenne fæle smerter i underlivet på morgenen som jeg aldri hadde kjent før, så kom det svart mensen. Har mellom noen av periodene vært plaga med sopp, og brukt canesten mot det.


Og nå, en uke etter jeg skulle hatt mensen , har jeg noen små stikkinger på begge sider i magen, men ikke helt nederst. Og har fått en svart blødning, men blør ikke mye i det hele tatt.

Synes jeg også helt siden keisersnittet har vært ganske stor, hoven i magen. Blødning mellom menstruasjonene kan skyldes hormoner, betennelse eller kreft. Sex og samfunn svarer på spørsmål om mensen.


Inne i livmoren er det en slimhinne som blir bygget opp under en menstruasjonssyklus slik at den blir full av blodrikt vev. Har du spørsmål om mensen , snakk med noen om det. Foreldre er ofte de nærmeste å prate med og de kan svare på det meste. Det kan også være fint å dele erfaringer med en venninne. Den er på og jeg hører når jeg får meldinger, det ringer og kan snakke med Siri, men skjermen er helt svart.


Har prøvd å skru den av og på, men ingenting skjer. Har også prøvd å koble den tilmed kan ikke koble på enheten, for den er låst med kode. Ikke så kjært barn har mange navn.


Mensen , Tante Rø Uka, Perioden. I det siste har mensen endelig kommet litt frem i lyset, blant annet med den blodferske norske boken om mensen. SVAR: Hei Det du skriver om er normalt.


Det kan jo være så enkelt som at det er litt størknet blo men det er vanskelig å si sikkert.

Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer! Pluss litt rosa aktig utflod. Nå i disse tider skal jeg ha mens, den kom i dag. Men helt svart , og klumpette og merkelig.


Sist mens var heller ikke helt normal. Fikk mensen for dager siden da jeg var i Syden. Kom bare en uke etter at jeg var ferdig med forrige mens men jeg gikk ut fra at det var varmen eller reisingens skyld.


Den var og er fremdeles helt svart. Vanligvis har jeg mens fire dager og første dagen er den ofte mørk. Begynner å bli litt str. Av og til når jeg går på do og tørker meg i mensenhullet så kommer det masse svart og brunt og blod ut. Og det er kjempe ekkelt.


Og jeg trodde først at det var bæsj, men når jeg tørket meg bak kom det ingen ting på papiret. Vet du hva det kan være? Hilsen en jente som lurer. Tror nok det er mensen.


Hos de fleste kvinner kommer menstruasjonen nokså regelmessig, men det er normalt at den varierer opptil fem dager fra gang til gang. Det høres ut som om du har. Som vi nämnde ovan betyder brunt blod att mensen inte kommer ut direkt, och därför oxideras mer.


Om du har brunt blod i början av din mens så är det förmodligen blod från din förra menscykel som inte kom ut ur kroppen. Och om blodet är brunt i slutet av din mens är det för att du inte blöder lika mycket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg