fredag 6. mars 2020

Sykepleier skilt skinnmappe

Navneskilt med Norsk Sykepleierforbund logo komplett med hygiene skinnmappe. Gravert navneskilt plate i plastlaminat som er festet til skinnmappen. Navneskilt platen kan byttes ut senere dersom man endrer tittel, arbeidssted ol. Hvit med sort tekst. Fargeglade navneskilt og lommeskilt som sprer glede!


Graverte navneskilt og 3D navneskilt i mange farger og varianter! Stort utvalg til gode priser! Skinnmappe med navneskilt i børstet stål, type M 42kr Navneskilt i plast til skiltmappe 8kr Navneskilt i børstet stål, type C 15kr. Rimelige navneskilt fra kr 80. Med eller uten logo og farger.


Rask levering og gratis frakt. Penneholder for sykepleier og helsearbeider. Brukes gjerne som supplement til navneskilt. Denne leveres i slitesterk nylon og er meget holdbar. Praktisk skiltmappe med navneskilt i plast.


Settes i brystlommen og blir holdt på plass med magnet. Dersom du ønsker mer informasjon eller vil endre innstillingene dine, kan du trykke knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Smettes over lommekanten.


Velg blant mange forskjellige symboler og bakgrunner. Nå har du muligheten til å designe ditt helt eget navneskilt. Du kan velge mellom flere forskjellige farger, design og typesnitt.


Har bestilt for ca. Fikk etter hvert også bestillinger om jeg kunne lage skilt til de, og det har jeg gjort. Velkommen til vår nye. Pynt opp arbeidstøyet med et fargesprakende navneskilt - gjerne med et pent eller morsomt motiv.


Det sprer glede blant dine kolleger og pasienter eller kunder! Gode navneskilt til personell i helse- og omsorgssektoren gjør det enkelt for pasienten å se yrkestilhørighet og navn på personen han eller hun har snakket med. Det gjør også kommende pleie og kommunikasjon enklere. Lag ditt personlige sykepleierskilt. Skiltmax tilbyr navneskilt både i plast og tre.


Vi har i over år levert graverte kvalitetsskilt for helsepersonell, butikkpersonale og private hjem. Velg mellom forskjellige farger på plate og skrift. BufretFoldal Stempel Designmal – Mal på skilt. Utstyr til deg som jobber innen helsesektoren, enten du er sykepleier , fotterapeut, tannlege, hjelpepleier eller jobber på et kontor. Navnskilt i flere varianter og størrelser med varierte symboler og farger.


Vi leverer graverte ovale og rektangulære skilt , samt vårt bestselgende navneskilt med hygienemappe. At de ansatte skal ha tydelige navneskilt på arbeidsplassen, er en selvfølge for mange arbeidsgivere. I møter med kunder og samarbeidspartnere er det viktig å vise hvem personen er og hvilket selskap som representeres.


Profesjonelle navneskilt for ansatte. Er du på jakt etter pene og praktiske navneskilt i god kvalitet til en fornuftig pris? Hos oss får du nettopp det. Bedre håndhygiene Mindre smittespredning Sikker oppbevaring av smykker.


Columbi navneskilt er et kvalitetsprodukt for bruk i helse- og omsorgssektoren. Hva skulle vi gjort uten tiden? Det er ikke få ganger i løpet av en dag vi tar en titt på klokka.


Bra da at tiden er lett tilgjengelig og til å stole på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg