onsdag 25. mars 2020

Rare navn kombinasjoner

Et kjent eksempel er Carl I. Hagen, som egentlig ligner på et typisk Donald- navn. Det samme gjelder navn som i daglig uttale høres ut som et or sier hun. Som tittelen sier: Har du noen eksempler du har bitt deg merke i? Jeg har ikke så mange som jeg husker i farten, men det er et par stk. Kommer sterkere tilbake når jeg får tenkt meg om, for det endel jeg har lagt meg på minnet men det er er litt sløvet akkurat nå. Tannlege Røskeland - Oslo 2. Andre dobbeltnavn som folk oppfatter som rare er kombinasjoner av navn fra helt ulike språk, som Hege Jennifer, Anne Fatima og Ole Maximilian.


Men slike navn venner vi oss til når de har vært brukt en stund. Simen André og Jon André er eksempler på dette, med Simen og Jon som gamle norske navn , mens André var nytt navn fra Frankrike. Finn flere rare navn på. Vet du om noen rare navn ? Del det med våre lesere. Reklame Hva skjer hvis du vinner 8millioner i kveld?


Vi har sjekket, og tro det eller ei. Man velger ikke sine foreldre er det et utsagn som går, og veldig få velger også eget navn (i hvert fall ikke før voksen alder). Dette er dessverre ganske uheldig for vedkommende, men morsomt for andre. I dag er det Unique names day!


De har en dag for alt der borte. Vi fornekter oss ikke, og feirer dagen litt vi også, ved å snakke om morsomme og rare navn på lufta. Noen navn får oss rett og slett til å le, og ofte er det nok navn fra fortiden som har denne virkningen på oss. Folk fniser av navn som de ikke syns er slik navn pleier å være. Jeg synes rare navn kan være kjekt jeg.


Men Trym og Øyunn er vel om ikke stygge så ganske spesielle navn. Det artigste er jo merkelige kombinasjoner av navn. FulltnavnGeneratoren (beta) FulltnavnGeneratoren generer tilfeldige fulle navn ut fra alle navnene som finnes i navndatabasen. Den passer utmerket hvis du skal navngi et nykommet barn og eller bare vil se hvilke kombinasjoner som funker (eller ikke funker). Alt du trenger å gjøre er å trykke på knappen under!


Jeg hørte et seinest idag og måtte gjenta navnet bare for å høre om jeg hadde hørt riktig og deretter le litt. Altså, navnet skjemmer ingen men det må være lov å si at det finnes mange schtøgge og rare navn her i verden, som absolutt ikke passer sammen. Ikke kun et navn for så vidt: Miss Foster Har sett en postkasse med Taskerud på.


Barnslige navn er morsomt. Det beste er å samle en liste over rare or og så søke på kombinasjoner av disse somfornavn, og etternavn. Eller: Morsomme navn er barnslig. Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn.


CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.


I år oppdatert med det siste innen rare estiske navn. Et vanlig navn i Østerrike: Stefan Seigmann viser her hvordan man smyger seg rundt portene. Claudia Seigmann har studert bevegelsestrening. Etternavn i Norge, rare , merkverdige, morsomme med mer Logg inn for å følge dette. Synes det er mange rare navn kombinasjoner der ute for tiden.


Forrige dagen i jobbsammenheng møtte jeg en som het Rune Geir. Det ble liksom feil vei i mine ører. Har også en nabo som heter Magne Knut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg