tirsdag 17. mars 2020

Reiseforsikring sykdom reisefølge

Alle som skal ut å reise trenger en god reiseforsikring. Les om våre gode vilkår her! Reiseforsikring ved kjent sykdom For din egen trygghet kan du her sjekke hva reiseforsikringen vil dekke. En viktig del av reiseforsikringen er hjelp ved akutt og uventet sykdom.


Har du ikke samtykket til å motta elektroniske dokumenter, får du tilsendt reiseforsikringskortet i posten som en sort-hvitt utskrift sammen med forsikringsdokumentene dine når du kjøper reiseforsikringen eller fornyer den.

Har du reiseforsikring for hele familien kan du selv kopiere kortet til de andre familiemedlemmene. Velg standard reiseforsikring eller vår beste reiseforsikring pluss. Kompensasjon for avbrutt reise når når du eller ditt reisefølge rammes av sykdom. NSFs reiseforsikring familie Her er reisekort som vil være til hjelp om du kommer opp i en skadesituasjon. Lagre gjerne dokumentet elektronisk på et praktisk sted for deg, eller skriv det ut slik at du har det lett tilgjengelig når du er ute og reiser.


En god reiseforsikring gir trygghet på turen. Du kan også bestille reiseforsikring fra en gitt dato til en annen i flere av forsikringsselskapene. For eksempel kan dette bestilles i DNB Forsikring, Europeiske Forsikring, og Gouda.

Har reiseforsikring i Europeiske og lurer på om noen vet hva slags syk man må være for at det skal kvalifisere for å få tilbake pengene ved avbestilling? Jeg og samboer reiser. Den dekker heller ikke for eksempel kosmetiske operasjoner eller svangerskapskontroller. Havner du på sykehus i utlandet uten å ha reiseforsikring , kan det bli dyrt. Sykehusregninger på flere hundre tusen kroner er ikke uvanlig.


I tillegg kan du bli utsatt for tyveri, ran, bortkommet bagasje eller behov for å avbestille reisen på grunn av sykdom for å nevne noe. Nå får du nettrabatt på reiseforsikring hos Storebrand. Se pris og kjøp her!


Kjøp NITO Reiseforsikring. Unik NITO-fordel Dekker reiser på inntil dager. Du, reiseledsager eller nærmeste familie rammes av alvorlig akutt sykdom , ulykke eller dødsfall.


Brann, innbrudd eller vannskade som krever at du må være tilstede. At reisen er i strid med råd fra Utenriksdepartementet. Forholdet må ha inntrådt mindre enn timer før planlagt avreise.


Sikredes nærmeste familie, som er bosatt i EØS-land. En i sikredes reisefølge , når reisefølge består av inntil personer.

En nøkkelperson i ditt reisefølge , som du er avhengig av for å kunne gjennomføre reisen (f. eks. sjåfør, skipper eller dirigent). Forverring av sykdom eller lidelse som er kjent før reisen er betalt, er ikke å anse som uventet og akutt sykdom. Reiseforsikringen dekker blandt annet avbestilling ved akutt sykdom , alvorlig skade eller dødsfall hos forsikringstaker, eneste reisefølge eller nærmeste familie. Reiseforsikringen må være gyldig før sikrede har gjort første innbetaling av reisekostnadene, for at man kan få refundert utgifter ved avbestilling.


Vi dekker utgifter ved sykdom ,. Forsikrings-firmaene oppfordrer uansett alle til å skaffe seg reiseforsikring , og opplyser at eksemplene overfor er unntak fra normen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg