onsdag 27. januar 2021

Vekten passer sammen med

Disse passer sammen. Par med eksakt samme stjernetegn går godt sammen Det er nemlig ikke bare ett fasitsvar på hvilke stjernetegn som er den beste matchen. Ifølge Edut er sammensetningen av to mennesker med samme stjernetegn den mest åpenbare som vil funke. Krepsen (22. juni – 22. juli) Du er emosjonell, ekte og lojal og du kan potensielt være alles sjelevenn.


Vekten og Steinbukken - stjernetegn som ikke passer sammen Vekten , som mener at balanse og estetikk i livet er av høy betydning, kan havne i konflikt med den pragmatiske Steinbukken.

Det betyr at du som er skorpion enten gir av deg selv 1prosent, eller ikke i det hele tatt. Hvis man skal beskrive skorpionen med ett or er det lidenskapelig. Skorpionen blir lett sjalu, så dette stjernetegnet passer best sammen med en type som generelt gir tilbake den samme lidenskapelige kjærligheten. Les ditt horoskop og les mer om hvert enkelt stjernetegn og deres egenskaper. I motsetning til værens tegn er Vekter svært opptatt av andre og har behov for å være sammen med noen.


De har ofte beilere, er sjarmerende og vakre og liker å omgi seg med naturlige og behagelige stoffer og energier. De har behov for at interiør og stil passer sammen i skjønn harmoni, og kan bli uvel hvis noe ikke harmonerer.

Gro Isachsen har i boka Mer Sex takk! De ulike rollene er den tause, den myke, den intellektuelle, den forfengelige, nerden, machomannen, karrieremannen, klovnen, bohemen, friluftsentusiasten, materialisten, den romantiske og mannen i panikkalder. Når du treffer den rette, oppstår det umiddelbart gnister. Her er stjernetegnet du passer best sammen med. Dette er fordi vekten har en evne til å tilfredsstille tvillingens behov for.


Er du født i Vekten ? Selv om dette er fysisk opphissende, kan det føre til problemer i hverdagens følelsesmessige liv. Den kvinnelige fisk og vannmannen passer sammen i et korttids forhol men kan også opprettholde kjærligheten hvis begge jobber hardt. Skorpionen passer best sammen med Tyren, Krepsen, Jomfruen, Steinbukken og Fiskene. Steinbukken passer best sammen med Tyren, Jomfruen, Krepsen, Skorpionen og Fiskene.


Du bør lufte dem andre steder, med andre mennesker, om du ikke kan klare å lufte dem på en avbalansert og høflig måte sammen med vekt partneren din. Også slik ”oppdrar” tegnet og skaper rundt seg den harmoni som den så sårt trenger. Vekten er svært sosial, liker festivitas og er god likt av ”alle”, den kan dette med høflig og. Lufttegnet vekten er den beste matchen til den varmblodige væren av flere grunner.


Jomfruen og stenbukken passer veldig godt sammen fordi de begge er rasjonelle og målrettede. Allikevel, hvis de begge kan samarbeide og komme frem til en kompromiss så kan faktisk forholdet fungere.

Det holder ikke med å drive med en ting av gangen, de liker å utforske flere ting på en gang. Med sin utforskertrang tilegner de seg raskt kunnskap. Tvillingene er preget av å ville være på flere steder samtidig. Det er imidlertid slik at når de har lært noe, så er de fort på søken etter noe nytt. Vekten foretrekker å sette prosjekter i gang i samarbeid med andre, fremfor å stå alene med hele ansvaret.


Vekten er også et lufttegn, hvilket gjør vekten til intellektuell anlagt og kunnskapssøkende. Vekten har lett for å se et problem fra begge sider, men det kan resultere i at på det personlige plan har de vanskelig for å ta. Med litt glimt i øyet, så vil jeg påstå at Vekt og Skytte passer best, iogmed at jeg selv er Skytte og min nye kjæreste er Vekt , og vi passer hvertfall utrolig godt sammen. Men jeg visste ikke at han var Vekt før vi hadde vært sammen en stun så jeg gikk ikke bevisst etter det. Blant gode venner med meget forskjellig bakgrunn, har vannmannen det bra.


Vannmannen tenker og handler annerledes enn andre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg