tirsdag 19. januar 2021

Verdens beste fredagsmiddag

Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her.


Etterpå er det kos i sofakroken med verdens beste Mathias, og jeg tar fri fra blogg og kokebokskriving og koser meg i armkroken til min kjære. Det er fredagen sin det!

Fra gode gamle Weinert kommer en av januars aller beste nyheter. Fredagsmiddag du bli glad av. Og er magnum for stort, er normalflasken også et funn. I hvert fall i våre øyne! Denne pizzaen har blitt fast på menyen her hjemme på fredagene, og flere av dere har etterlyst oppskrift.


Ambisjonene er store når Christian Mikkelsen, Olav Svarstad Hauglan Emil Lystvedt Berntsen og Leo Magnus de La Nuez nå setter opp sitt aller første helaftens show. Denne kaken går for å være Norges nasjonalkake og er ofte å finne på et typisk norsk kakebord enten det er bursdag, bryllup eller konfirmasjon. Kaken består av knasende sprø marengs og saftig formkake og er fylt med en silkemyk vaniljekrem blandet med bløtpisket krem.

Den er ikke vanskelig å lage, men sørg for å ha en helt ren bakebolle og visp når du skal piske eggehvite og sukker. Norsk humorserie om livet på SFO. Da er det utrolig hvor mye kaos en bitteliten sprettball i do kan lage. Norges nasjonalkake er typisk 17.


Herregu dette er noe av det beste jeg noen gang har smakt. Intens planlegging, knallhard trening, sterke personligheter. Aldri før har noen medier vært på innsiden av det norske herrelandslaget i. Imponér gjestene dine med verdens beste kake ved neste bursdag, jubileum, dåp eller konfirmasjon.


Vinnerne av Best Restaurants ble høytidelig presentert i Singapore i kvel klokka halv ti lokal tid. Verdens beste landslag. Franske Mirazur ble kåret til verdens beste. Dete er bare verdens beste foccasia - jeg har fulgt din oppskrift i flere år og alle som smaker den. De har aldri smakt så god foccasia før!


Jeg putter i biter av fetaost også - det er kjempedilig , pluss svarte oliven. Jeg har i årevis jaktet på den beste pannekakeoppskriften, og dette er etter min mening verdens beste. De smaker akkurat som pannekakene man får i Frankrike.


Ikke for harde, ikke for myke, ikke for søte, bare kjempegode.

Silje,pass på at melken har riktig temperatur,for varm eller kald så hver den ikke. Motegründerens beste tips - Legen ringte meg 21. Solgte leiligheten, sa opp jobben og flyttet til Las Vegas.


Avslører seertall: - Vår mest sette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg