torsdag 7. januar 2021

Voksi urban bruksanvisning

Stort utvalg av Voksi. Fri frakt ved kjøp over 499. Se vårt store utvalg av dameklær. I Voksi er vi opptatt av dyrenes ve og vel og har derfor valgt å bruke fuskepels.


Finn laveste nettpris her. En eksklusiv, OEKO-TEX 100-godkjent dunpose med forlenger og mange smarte, praktiske funksjoner. Med det norske merket Voksi lar du barnet ditt sove godt i de beste materialene naturen har å tilby.


Voksi bruker bare naturlige materialer i sine produkter , og forsøker å etterlate så lite avtrykk på naturen som mulig under produksjon. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Nedenfor vises de siste prisendringene som har skjedd for produktet i hver butikk. Hvis en butikk selger flere versjoner av produktet, vises her den siste prisendringen for hver variant.


Dette er desidert den deiligste og varmeste vognposen små hjerter kan kose seg med når gradestokken synker. Dere som eventuelt har voksi urban vognpose, hvordan vasker dere posen? Har dere vasket underdelen i vaskemaskinen, eller evt. Kjøp dine favorittmerker til barn på Miinto.


Det er også mulig å ta bort overdelen å bruke posen som et leketeppe. Nederst på posen er det en glidelås som kan åpnes for å lufte føttene. Voksi lager lekre, varme og lune vognposer der babyen kan sove trygt og godt på slike trilleturer. Urban er en herlig vognpose med fyll i ull og dun.


Med sitt elegante design ser Urban lekker ut i barnevogna og er samtidig den ultimate vinterposen med mange smarte funksjoner. Testvinnende vognpose i ull og dun til vinterbruk. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Den er slitesterk, og laget for å holde barnet varmt hele vinteren. Siden vi får høstbarn må vi ha en solid vognpose, men klarer ikke bli klok på hvilken som er best. Overdelen består av dun og fjær, som både. Liker også at City har glidelås.


Ull har den unike evnen at den transporterer fuktighet vekk fra babyens kropp. Ull puster og har suverene ventilerende egenskaper. Vinter eller vår, i en barnvagn eller bilstol. Underdelen er laget av ull som varmer om vinteren og kjøler om sommeren.


Den øvre delen består av dun og fjær. Til Urban medfølger to forskjellige topper slik at du kan endre etter hvert som barnet vokser! Soveposene passer godt som vognposer både i vognen eller i pulken.


Vognposer for baby og små barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg