fredag 29. januar 2021

Ukemeny 2019

Her finner du forslag til ferdige ukemenyer som smaker fantastisk. Vårt forslag til nyttårsmiddag er helstekt kalkunfilet med cremolata og hjemmelaget potetmos. Resten av uken er variert med både kjøtt, fisk og vegetar til middag. I denne ukemenyen finner du en del tips til hvordan du kan bruke opp middagsrestene. Ellers er det varierte middager med både kjøtt, fisk og vegetar.


Ukemeny 2019

Hjemmelaget knekkebrød smaker kjempegodt! Det er en aldri så liten nyhet i ukemenyen denne uken! Ukemeny for uke 33. Syv herlige middagsoppskrifter med inspirasjon fra blant annet Frankrike, Italia og Mexico. Her håper jeg at er det noe for alle!


Det er sommer, og de fleste av oss har nok bedre ting å gjøre enn å stå på kjøkkenet. Derfor har jeg satt sammen en ukemeny med ganske enkle og raske middager, stort sett med ingredienser som du får tak i på nærmeste dagligvarebutikk. Håper du finner noe som frister! Sunt, lett og godt. Blomkålsuppe er absolutt en middag som kan legges i kategorien hverdagsfavoritter!


Ukemeny 2019

Tomatsuppe laget av boksetomater smaker hjemmelaget og godt. Server med kokt egg. MANDAG – Kremet gresskarsuppe. Butikkene bugner for tiden over av gresskar i ulike former, farger og fasonger. Kjøp et hokkaidogresskar og start uken med en kremet gresskarsuppe.


Denne suppen er full av deilige østlige smaker og den kan enkelt justeres i stryke etter hvordan dere. Hei, jeg heter Cecilie. Velkommen til min blogg og mitt matunivers. Jeg er opptatt av å spise godt og synes alle fortjener god mat hver dag. Aller best liker jeg italiensk, asiatisk og norsk mat, så det er det du vil finne mest av her.


Ukemeny 2019

Av og til tenker jeg bare “wow, så mye godt det går an å lage av grønnsaker”. For oss er dette mormors potetsuppe, for andre kanskje en betasuppe. Uansett navn, en skikkelig god start på uken! Ja for det er klart for en ny ukemeny her på bloggen. Også denne gangen forsøker jeg å la det gå en rød tråd gjennom listen av råvarer som har kort holdbarhet.


På den måten kan du kanskje unngå litt ekstra matsvinn. Det blir ikke feil å starte uken med denne nydelige suppen med søtpotet, gulrot, ingefær. Nå er det er på høy tid at jeg kommer med en ny ukemeny , og som før så forsøker jeg å holde en slags rød tråd i råvarene. Mandag: Kyllingsuppe. Det vil si at enkelte av råvarene brukes gjennom flere av oppskriftene, slik at du unngår et fullstappet kjøleskap av råvarer du potensielt må kaste.


Ukemeny 2019

Så var det påtide å starte middags-planleggingen for uken vi starter på imorgen. Det gir meg en god start på uken å vite hva jeg skal og når jeg skal det. Nedenfor ser du mitt forslag til ukemeny.


Da har du noe du kan gå ut fra om du også har lyst til å planlegge middagsuken din. Vil du lese mer om menyplanlegging og fordelene med å lage en ukemeny , har jeg skrevet et innlegg om det. Ha en strålende uke og vel bekomme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg