torsdag 14. januar 2021

Tyrkia temperatur august

Kjapt og lekende lett å booke med. Reserver Hoteller i Tyrkia online. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


På en reise til Tyrkia får du oppleve mye god mat, vakre strender og spennende shopping.

Her får du en oversikt over forventet vær og temperatur for alle våre fantastiske reisemål i Tyrkia. Er det badetemperaturen som er viktigst for deg? Eller ønsker du å vite hvor varme kveldene er slik at du kan pakke riktig?


Gjennomsnittstemperaturene nedenfor viser deg hva du kan se frem til. Du kan få svært mye av innholdet på Yr gratis, til bruk i ulike applikasjoner og tjenester. Dersom du utvikler program, nettjenester eller annet med data frå Yr, oppfordrer vi deg til å dele det du har laget med andre!


Side i Tyrkia byr på kort vei mellom interessante utgravninger og andre severdigheter. De lange herlige sandstrendene lokker til deilige ba og i gamlebyen kan du rusle rundt blant sjarmerende steinhus, butikker, barer og restauranter.

Er klimaet og været i Tyrkia slik du ønsker det? Les en oversikt over klimaet. Værfenomener registrert tidligere år i Tyrkia ☃ Vanntemperaturen i lokaliteter i Tyrkia ☀ Ferie Vær for Tyrkia i August ☔. På grunne strender, vil temperaturen bli høyere i sommer. Temperaturen kan noen ganger være høyere eller lavere. Har ikke vært i Tyrkia i august selv, men har hørt av flere andre at det er varmt som et helvete der da.


Generelt kan man vel si at temperaturen i middelhavslandene i juli og august er i varmeste laget, og aller varmest er det i nettopp Tyrkia. Tyrkia har fire årstider, men ettersom landet ligger så langt sør er det varmt i en lengre periode. Hit går det charter hele året, men dersom du er ute etter deilig sommertemperatur skal du reise i perioden april til oktober. Tyrkia har også et innlandshav, Marmarahavet, som av geografer brukes som skillelinje mellom Europa og Asia.


Tyrkia regnes ofte også som en del av det geografiske området Midtøsten. Landets offisielle språk er tyrkisk, som er morsmål for omtrent prosent av landets befolkning. Nåværende temperaturer i Tyrkia er rundt og været akkurat nå er definert som. For detaljert informasjon, inkludert fuktighet, vin sjanse for regn og mer gå til Tyrkias værside. Hvis du skal reise til Tyrkia i en bestemt måned anbefaler vi å sjekke siden og se gjennomsnittlig vær i den måneden, for eksempel Tyrkia i Januar.


Mange av dem som har leilighet i Tyrkia , velger oktober som en måned med passe fine temperaturer.

Den varme våre og høsten gjør at Tyrkia har en lang sesong - og her kan man få nydelig vær og rimelige flybilletter ved å reise utenom fellesferien. Fra midten av august til midten av september er det perfekt å unne seg en sen sommerferie til Antalyakysten. Reisene er som oftest billigere, temperaturen er behagelig, havet er oppvarmet og det er litt bedre plass på stranden. Har du ferie i august eller september og lurer på hvor du skal dra og når du skal bestille?


Tyrkia tilhører både den tempererte og den subtropiske klimasone. Sør- og vestkysten har et typisk middelhavsklima, med milde, fuktige vintrer og hete, tørre somrer. Antalya har et typisk middelhavsklima med milde temperaturer som gjør destinasjonen til et sted man kan reise året rundt.


Med 3soldager i året forstår vi enkelt hvorfor Analya og Tyrkia er en favoritt hos solslikkerne. Vær ganske trygg på at sommeren er fattig på regn og desto mer raus på varme. Fjella nær kysten hindrar Middelhavslufta frå å påverke det store innlandsområdet, slik at det sentrale Anatolia i Tyrkia har eit kontinentalklima med store variasjonar mellom årstidene.


Vintrane på platået er harde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg