fredag 29. januar 2021

Ula camping

Camping over hele verden. Gratis avbestilling! Det offisielle nettstedet til Booking. Ula er en liten idyllisk perle ut mot havet, med flotte teltområder under furutrærne med kort vei til vannet.


Ula har fine sandstrender, og blankskurte svaberg. Theme: Doody by Chelle.

It was almost completely deserted in late August. På plassen finner du Strandkiosken hvor det selges pizza, pølser, toast, is, mineralvann og det nødvendigste av kolonialvarer. I vår pub eller i uteserveringen på området er det alle rettigheter og underholdning i sesongen. Strøm belastes etter forbruk på måler) Vogner kan vinterlagres på plassen. Velkommen til Norges største campingguide.


Skal du på Norgesferie med campingvogn, bobil eller telt, eller foretrekker du campinghytte? Vi er opptatt av å ta vare på plassen med sine majestetiske furutrær som den har eksistert i over år. Derfor oppfordrer vi til ikke å bruke engangsgriller men heller benytte grillene som er plassert ved Strandkiosken.

It is known as a beautiful place with a lot of charm. In Ula you will find nice beaches, beautiful surroundings and many activities in its proximity. Over years later nearly half the hikers completing this arduous 6mile trail carry a ULA pack. Fra riksvei 3fører en landevei deg raskt ned til havnen i Ula. I det du ankommer havnen i Ula , er det ikke til å unngå å bli betatt av den lille sjarmerende loshavnen.


Nice sandy beaches, and rocky mountains. Sandefjord sentrum. Vestfolds schönsten Strände Stellen Sie sich vor. Det er leker og spill ved Strandkiosken. Vi har åpent alle dager for camping fra 1. Steng for sesongen fra 10.


Hovedsesongen er 1. I gamle dager var det et stort hotell på holmen med mye aktivitet og prominente gjester. Gjesteplasser: Vi åpner gjesteplassene 1. Ta kontakt på e-post til resepsjonen. Faste plasser: Over vogner var på plass etter innkjøringshelgen.


Resten kommer nok i løpet av de neste ukene. Oppdag hva vi kan tilby deg!

Klikk her for å se data om dette nettstedet. Vøra camping er et paradis for barn, her kan barna virkelig boltre seg. Bade i rent og friskt vann lenger ut jo bedre vann, best på Vøra badestrand.


For oss er det viktig at barna trives, og derfor har vi fokus på fasiliteter for barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg