tirsdag 12. januar 2021

Vindskjerming europris

Det norske sommerværet kan skifte fort og plutselig kan det gå fra helt vindstille til ordentlig frisk bris. Vindskjerming på friske sommerdager. Ingen grunn til å trekke inn i husets fire vegger for litt ly fra kastevinder! Modulsystemet består av både sotet og klart glass, i tre forskjellige størrelser, samt stolper i flere høyder og vinkler. I hagen, på uteplassen eller terrassen opplever vi noen av fritidens hyggligste stunder.


Om du har fokus på blomster, planter eller nyttevekster er opp til deg – det viktigste er å finne din stil og form. Europris - Mer til overs! Vurderer du å investere i vindskjerming kan vi tilby deg gratis og uforpliktende befaring.


Ved en slik befaring reiser vår lokale salgskonsulent ut til deg, hvor dere sammen kartlegger de ønsker og behov du har. Vår salgskonsulent velger sammen med deg det produktet som passer best. De færreste ønsker da innsyn fra naboer eller vind som gjør det kaldt og utrivelig. Om du ønsker permanent vindskjerming , kan en vegg i glass være en løsning. Leveres i klart glass og som frostet glass.


Kan enkelt fjernes om vinteren. Behov for vindskjerming ? Nord-Norges største leverandør innen lysregulering, solskjerming, folier, gardinteknikk, vindskjerming og tilsvarende produkter – gir vi de beste råd og tips til deg som kunde. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning.


Det er montert skyveglass rundt hele rammen for å gi maksimal utsikt, samtidig som behovet for vindskjerming er ivaretatt. Her utnyttes mulighetene på Nomo godt til å skape en løsning som gir optimal komfort på godværsdager så vel som dager med regn eller vind. Leskjerm til bobil og campingvogn fra Isabella, Ventura og Svenska Tält.


Skjermet uteplass med takhengt levegg. Med takhengt levegg kan du raskt og enkelt skape uteplassen til et lunt og behagelig sted å være, selv om det kanskje er litt vind eller skarp sol. Du har et tak over hodet allerede, og med takhengt levegg kan du velge om du vil ha det åpent, helt eller delvis lukket. Velg mellom horisontale eller vertikale levegger, der alt styres med fjernkontroll eller mobil! HJØRNE: Med to levegger på rull får du et rimelig og behagelig hjørne.


Foto: EUROPRIS Vis mer Det finnes også vertikale løsninger, som fungerer som en markise som går rett ned og festes i en bunnskinne. Vi i Byggmakker har levegger i forskjellige farger, størrelser og fasonger som forhindrer blant annet sol, innsyn og vind. Og har du behov for å trekke deg litt tilbake, fungerer leveggene fint mot innsyn også.


Sol vindskjerming og levegger i høy kvalitet. Vi spesialtilpasser sol og vindskjerming løsninger etter dine behov. Vi tilbyr en rekke ulike typer vindskjermer, seilduk og levegg i høy kvalitets duk. Vi kommer ut for å ta mål og gir deg en fast. En enkel og fleksible løsning for deg som plages av vind eller innsyn på veranda eller balkong.


Se farger og design. Solskjerming og vindskjerming. Parasollene og lysthusene våre gir deg skygge og optimal beskyttelse mot UV-stråler, mens vindskjermene skjermer balkongen din fra vind og bråkete naboer. Nå kan du endelig nyte kaffen i fred på altanen uten at det kraftige sollyset blender deg, og uten at naboene ser hva du holder på med.


Moderne uttrekkbar levegg i svart polyester. Velg selv å skjerme for vind eller innsyn når det passer. Vil du bruke uteplassen som et oppholdsrom bør du tenke vindskjerming.


Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører MAXBO. For å bruke materiale fra vår hjemmeside kreves skriftlig tillatelse. Levegg i glass til terrasse.


Eventuelle brudd på opphavsretten vil forfølges. Hos MAXBO finner du alt du trenger til å sette opp levegger og gjerder. Kjøp materialer på nett eller i butikk. En hel verden av billige hagemøbler og utemøbler Vi har alltid lave priser på alt du trenger til hagen.


I vårt store utvalg finn du klassiske og moderne utemøbler i tre, aluminium og plast som passer til enhver hage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg