mandag 11. januar 2021

Vaffelrøre uten melk

Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Ha alt det tørre i en bolle og spe med litt av melken om gangen.


Rør godt mellom hver gang for å få en glatt røre uten melklumper.

Rør inn eggene og tilsett smeltet smør. Juster røren med litt vann eller melk om den er for tykk. Stek vaflene og server dem gjerne varme. Har du melk som har gått ut på dato kan denne også som regel fint brukes i vaffelrøre. Smelt smøret og rør det inn.


Når du lager verdens beste vafler starter du med å piske egg og sukker godt sammen. Deretter rører du inn melk , kulturmelk og vann. Vafler uten melk Har du venner som ikke tåler melkeprodukter?

Eller fikk du plutselig lyst på vafler, men så oppdaget du at kjøleskapet var tomt for melk ? Oppskrift på fantastisk god vaffelrøre med kulturmelk og melk , vi mener denne gir verdens beste vafler! Se også video med steg for steg og serveringstips. Denne oppskriften bruker Rikshospitalet når de lager vafler til barn og voksne som er allergiske mot mel, soya og melk.


For noen fantastiske vafler, min sønn har ikke hatt vafler på lenge da han har eggallergi og laktoseintoleranse. Han var helt i 1da jeg sa jeg skulle lage vafler til han. Byttet ut melken med laktosefri yoghurt (kunne brukt laktosefri melk og, men hadde yoghurt som måtte brukes).


Disse skal jeg lage flere ganger. Her er oppskriften på gode vafler uten gluten. En vaffelrøre trenger altså ikke lages med hvetemel. Hvis du ønsker kan du tilsette litt glutenfri havregryn i røren. Glutenfrie vafler smaker best når de er nystekte og gjerne sammen med litt brunost og syltetøy.


Myndighetene anbefaler et daglig inntak. Med det menes porsjoner. Her får du en vaffeloppskrift uten melk , egg og gluten. Bland så de tørre ingrediensene og.

Duften av nystekte vafler… Vafler er en sikker vinner både når vi får uventede gjester, etter søndagsturen og på hytta. Og så er det kjempeenkelt å slenge sammen en vaffelrøre. Prøv denne gode vaffeloppskriften som inneholder mer fiber og er laget uten sukker. Verdens best vafler med prisvunnet vaffelrøre.


Jammen er den god også! Sjømannskirker fra hele verden har kjempet om å lage den beste vaffeloppskriften. Visp sammen egg, melk og vann. Nysteikte vafler smaker utrolig godt med rørt syltetøy, krem eller rømme. Og skulle du ønske en røre uten egg smaker du ingen forskjell med denne oppskriften.


Kilde: Stavanger Aftenblad. Det er aldri feil med vafler, og med denne oppskriften blir de ekstra gode og saftige. Kutter gjerne melk siden jeg er utenlands og melken her er tilsatt alle slags kjemikalier og vitaminer (som ogsaa er kjemikalier, og skitne saadane til og med) men kan man lage skikkelige pannekaker uten egg?


Egg-allergikere bruker vel eggerstatning, eller…?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg