mandag 21. september 2020

Vegghylle metall

Vegghylle metall

Alltid lave priser og et stort utvalg! Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. Med vegghyller kan du bruke tomme vegger til oppbevaring. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Book tid med en av interiørdesignerne våre. Stilren og plasseringsvennlig vegghylle i svartlakkert metall og med hylleplan i forskjellige høyder. En flott og stilren hylle med rette linjer og hylleplan i forskjellige nivåer, som gir en åpen følelse.


Den kan benyttes til oppbevaring eller til å vise fram dine personlige favoritter, fine gjenstander, bøker eller minner. Den populære serien Meert er enkel, praktisk og passer godt inn i hjem som verdsetter allsidighet! Vegghylle i metall med kroker.


Vegghylle metall

Serien består av flere dekorative vegghyller av svart metall. Kombiner de forskjellige typene og lag din egen samling på veggen. Dette gir deg ditt eget unike preg og hærlig atmosfære. Hylla er nett og luftig og gjør seg godt til. En vegghylle kan ha mange funksjoner og løse flere ting på én gang.


Men vegghyller kan også være flotte og dekorative møbler som tilfører det lille ekstra til et rom. Her på Jollyroom har vi et bredt og variert utvalg av fine og praktiske vegghyller til barnerommet. Vi har hyller i masser av lekre og funksjonelle designs og størrelser, samtlige av dem levert av gode merker du kan stole på. Gjør selve hyllen til en del av interiøret ved å mikse eller matche hyllens farge med dekorasjonen. Velg mellom firkantede, runde og ovale hyller i materialer som metall , messing, bambus og tre.


Shop Hyller og oppbevaring hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens Hyller og oppbevaring i mange ulike modeller. Handle enkelt online hos ellos. Bokskap — gi favorittingene dine den plassen de fortjener. Har du lyst på et vegg-til-vegg-bibliotek, eller liker du at TV-en, kunst eller familiebildene står sammen med bøkene dine?


Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. VEGGHYLLE TOR (MED TREPLANKER) Vekt Kapasitet: hylle kan holde 15kg kg.


Vegghylle metall

Skap en god atmosfære ved hjelp av en praktisk innredning. En vegghengt hylle passer like godt på kontor, lager og industri. Den frigjør gulvplass og gjør det enklere å rydde, samtidig som permer, verktøy og annet kan nåes i en bra arbeidshøyde, noe som gir dine medarbeidere en ergonomisk riktig arbeidsstilling. Stilig vegghylle med industriell look, i sort metall. En stor, firkantet vegghylle med malt metallramme, to fester øverst og hylle under.


Skruer er ikke inkludert. Benytt en vegghylle til å sette frem pynt eller dine favorittgjenstander på en dekorativ måte! De er perfekte å innrede med når du vil spare plass hjemme eller fylle en tom vegg. En hylle kan være både dekorativ og funksjonell.


Vegghylle metall

Hos oss finner du godt utvalg av vegghylle og bokhylle til stue og soverom. Bruk hyllene våre på en kreativ måte og forvandle den tomme plassen på veggen til et sted hvor du kan oppbevare og vise frem de tingene som betyr mest for deg. Vårt store utvalg av materialer og farger gjør at du kan finne akkurat den hyllen som egner seg best til dine behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg