torsdag 10. september 2020

Strikke sokker størrelse

Sjekk ut sokker strikke. Sokker med Blonder til Fest og Gøyale Ankelsokker til Hverdag. Oppdag de nye sokker trendene på Stylight. Steg for steg med bilder om hvordan man strikker sokker. Alt er enkelt når man kan det, og husker selv hvor jeg strevde med mine første sokker , og hvor mye enklere alt hadde om jeg hadde hatt bilder av det underveis.


Strikke sokker størrelse

Du varierer bare lengden på foten etter størrelse. Under følger tekst og foto på en annen metode for å strikke sokker. Her er oppskriften jeg bruker når jeg skal strikke sokker ! Litt har jeg lært av min mor og litt er blitt til etter som jeg har strikket sokker selv.


Oppskriften finner du her. Merk: For å få oppgitt størrelse må strikkefastheten holdes. Om de er litt smale nederst så gjør ikke det noe vel!


Har du norn ganger strikket sokker og ikke helt visst hvilken størrelse du skal strikke ? Vel, du er ikke alene! Værst er det når du tenker at jeg skulle hatt ett par sokker og gitt i gave, du kan liksom ikke bestandig gå å måle på foten til den personen. For mere om beregningen se her og her.


Har du brug for flere længder af strømper, så kig forbi denne guide til skostørrelser. Disse er både deilige og varme, og strikket i garnet Sterk fra Du Store Alpakka. Du kan selvsagt velge hvilket garn og farger du vil - bare pass på strikkefastheten. Er du en relativt dreven strikker, er det også en smal sak å strikke disse sokkene i voksen størrelse. Dette er en fin tabell til å bruke når du strikker sokker.


Strikke sokker størrelse

Nederst står lengden på ferdig sokk i hver str Blir teksten veldig uleselig. Jeg planlegger derfor et par med gode sokker i rester av Pure Wool eller finull, litt løst strikket siden det gir en veldig go regulert varme. Hun er dessuten innmari gira på å krabbe seg fremover, så jeg tror det er lurt å strikke sokker som har litt motstan heller enn noen som er altfor glatte. Tar over maske på hver side til hælen, slik at det da blir 10.


Og så øker jeg masker mot midt bak. Da får hælpinnene masker, og vristpinnene masker. Det som videre avgjør størrelsen er hvor mange masker som plukkes opp igjen etter at hælen er felt, samt lengde på sokken. Finn sokker strikke. Alt fra plagg som holder inn, gir støtte og bedre blodsirkulasjon til ortopediske såler.


Strikke sokker størrelse

Rask levering - dagers åpnet kjøp. Størrelsene for S-M-L-XL-XXL-XXXL kan variere fra land til lan det kan derfor være en god idé å måle klærne du har i din garderobe for å se hvilken størrelse du skal velge i oppskriften. Sokker fra Happy Socks av myk stretchkvalitet i herlig rutemønster og med ulike farger. Bruk tabellen nedenfor til å finne din rette størrelse. Den nye idé fra Regia gjør det mye lettere for alle som strikker sokker , å strikke to.


Vi falt pladask for strikkeoppskriften som lover å gi oss den enkleste sokken i verden. Endelig skal også vi strikke sokker til søte tottelotter! Kanskje du, eller en heldig person som får boka eller en ferdig sokk i gave, også synes at det er verdens fineste sokk ? Den enkleste sokken i. Strikkeoppskrift fra Klompelompe. Her finner du gratis oppskrifter på sokker til herre. Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse.


Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt størrelse på produktet du ønsker. Du velger selv om du vil ha med oppskriften i pakken(kr 45.-) eller vil ha den tilsendt pr epost. Gjestal er stolte av å være en av Norges viktigste varemerker innen garn, design og trikotasje. Vår egenart er basert på seriøsitet, kvalitet og tillit i alle ledd. Må bare nevne noe, for dette gjelder jo faktisk ikkje bare klær klær, ta sokker f. Det er en ting at man kan strikke sokker i store størrelser , f. Like fult så trenger han sokker , kanskje HAN også har lyst på kule sokker med fint mønster?


Målene er oppgitt i centimeter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg