fredag 18. september 2020

Sunne vaniljemuffins

Muffins er kanskje ikke regnet å være det sunneste du kan spise, da de ofte inneholder mye fett, sukker og lite med næringsstoffer. Disse muffins oppskriftene derimot, er super sunne ! Lagd med masse proteiner, sunne fett- og karbohydratkilder. De gir deg perfekt energi hele dagen. Frokostmuffins, lunsjmuffins, middagsmuffins, dessertmuffins.


Muffins trenger ikke være usunne, i hvert fall ikke når du lager Fullkornsmuffins. Lær mer om hvordan du kan lage fullkornsmuffins på en drøy halvtime! Saftige muffins med blåbær og havregryn som alle barn vil elske.


Hei Virker som en sunn oppskrift. Jeg synes disse smaker mer som boller enn muffins. Vaniljemuffins med lime. Her har jeg noen sunne og gode 17. Stikkordarkiv: vaniljemuffins.


Sunne vaniljemuffins

Jeg falt for denne lettvinte oppskriften, doblet den og gjorde det på min sunne måte. Det ble stykker og de ble kjempegode. Først pisket jeg med mixmaster en stiv eggedosis av sukker og egg, deretter hvetemel blandet med bakepulver.


Tilslutt dl rapsolje. Det er Torsdag og dagen før helg, så det passa vell midt i blinken med ei søt oppskrift? I dag deler eg deilige vaniljemuffins med sjokoladebiter, som er sukkerfri, glutenfri og naturlig proteinrike (og alternativ melkefrie!) Dei er superenkle og raske å lage, og resultatet blir saftig og smakfullt! Dette er myke, marmorerte muffins som er superpopulære hos både store og små kakemonser!


Vil du lage cupcakes, er det kjempegodt med en deilig sjokoladefrosting på toppen (se mange supre oppskriftstips på cupcakestoppinger her på Det søte liv). Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter.


Innlegget inneholder annonselenkerHei! Bestill drømmeferien med Agoda. Gratis avbestilling! Verdens beste vaniljemuffins. Etter en livsstils endring har jeg brukt mye tid på å utforske og eksperimentere med ulike råvarer og oppskrifter.


Jeg liker god mat, jeg liker å lage mat, og jeg elske å lage en sunn og god matopplevelse. Her kan du finne oppskrifter som er sunne , gode og kan spises med god samvittighet. Det er onsdag aka lillelørdag, og her får dere noen sunne og jummy muffins! Oppskrift: (store muffins) egg g sjokoladeprotein (på salg) g havremel ts bakepulver g kakaopulver g fibersirup g sukrin gold ca dl melk.


Pisk egg og sukrin gold til. De er laget av ferdigmiksen fra Funksjonell Mat, så dette klarer hvem som helst å lage! I stedet for å lage kake, lager jeg altså muffins. Lag lyse muffins som er perfekt for bursdagsselskap eller som 17.


Disse store muffinsene er både saftige og gode. Pynt med melisglasur. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her.


Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Grunnoppskrift på lyse muffins er superenkel å følge. Bruk gjerne muffinsbrett, og server i bursdag og til fest.


Du kan enkelt lage ulike variasjoner av grunndeigen som er brukt i denne oppskriften bare ved å røre inn ønsket smak: Du kan for eksempel røre inn plate grovhakket kokesjokolade for å få sjokoladesmak, og vil du ha bærsmak kan du røre inn 2gram frosne bær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg