tirsdag 22. september 2020

Uteblitt mens negativ test menssmerter

Legen var veldig sikker på at når blodprøven var negativ så var det ingen sjanse for at jeg var gravid. Plutselig kom bare mensen og den var egentlig helt normal. Den gangen var det jo ikke meningen å bli gravid så det var helt greit. Nå testet jeg sterkt positiv på første dag for uteblitt mens (planlagt :-). Du forteller at menstruasjonen har uteblitt (dager over), men likevel har fått negativ graviditetstest.


Det er mulig å være gravid med negativ test , som oftest fordi man har tatt testen før HCG-nivået har rukket å stige til det nivået som gir utslag på testen. Denne gangen kom da ikke mensen. Jeg tok flere tester i starten, men de var negative. Etter dager tok jeg en ny test som ble svakt positiv.


Påfølgende dager fikk jeg negative tester og mensen kom dager over. Jeg vet virkelig ikke hva dette var, men er veldig sikker på at jeg aldri var gravid i allefall. Jeg har et stort dilemma, fordi jeg vet ikke hva som er galt med meg. Jeg er nå dager for sen, men tok en CB test i dag som var negativ.


Men hva om du fikk negativt resultat selv om menstruasjonen er forsinket? Du er sannsynligvis ikke gravid og menstruasjonen kan være forsinket, eller kanskje den uteblir på grunn av stress eller sykdom. Tenker du på å bli gravi eller har du allerede prøvd en stund uten resultat? Her finner du andre prøvere!


Menssmerter uten mens - Graviditet, spedbarn og. Flere resultater fra forum. Forventet mens fredag, men enda ikke kommet.


Uteblitt mens , negativ test ? Mensmurringer uten blødninger kan godt være et godt tegn! Det var negativ test i dag, men fremdeles ikke mens. PÅ hvilken rugedag kom mensen ? Rekordmange som er over IKM og negative tester!


Det er ingen grunn til å teste seg før det har gått minst to uker etter ubeskyttet sex, for da kan det være at man ikke har nok hormoner i kroppen til at testen er positiv selv om man er gravid. En positiv test stemmer nesten allti mens en negativ test kan være tatt for tidlig. Hos de fleste kvinner er menstruasjonen nokså regelmessig. Den kommer med til dagers mellomrom, men mellomrommene kan variere med noen dager fra gang til gang.


Kanskje kommer den så, noe forsinket, kanskje kommer den ikke på lang tid. Har alltis hatt en stabil mens ,. Men nå er den uteblitt og skulle kommet for noen dager siden. Dersom testen er negativ , men mensen fortsatt uteblir over lengre ti bør du bestille time hos fastlege for å sjekke at alt er i orden. Spør legen dersom du er plaget Ifølge gynekolog og fødselslege Vivek Sethi ved Gynekolog Sethi gjelder dette særlig dersom det er mistanke om mer enn et vanlig avvik i syklusen. Men det kan være andre forklaringer også på at du ikke har fått mensen , blant annet stress, reiser, slanking og overdrevet trening.


Jeg er en jente på år som prøver å bli gravid. Hadde ikm på torsdag, men fortsatt ingen mens. Jeg har hatt sex rundt eggløsning denne måneden og nå mangler jeg mensen. Har hatt menssmerter til og fra i nesten uker nå. Tok en test dagen før ikm og den var svaaakt positiv, det var den dagen etterpå også.


Men på lørdag (to dager etter ikm) var den pluttselig negativ (?!) jeg pleier ikke å gå mens menssmerter så lenge før mens. I dag er det tre uker siden jeg skulle ha hatt mensen - som ikke gir noen tegn på at den nærmer seg engang. Jeg har vært plaget med smerter nede i magen og med kraftige blødninger tidligere, men jeg har så og si alltid fått mensen på dagen jeg har ventet den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg