onsdag 16. september 2020

Venner sang kaptein sabeltann

Venner sang kaptein sabeltann

Janne Formoe synger venner fra kaptein sabeltann og har lagt til tekst. Så syng med og del gjerne. Håper du liker denne. Nå kan jeg lukte gull, derfor ror vi inn mot land. Kaptein Sabeltann (Refreng) Vi reiser ikke videre før skatten er ombord.


Venner sang kaptein sabeltann

Nåare du føler deg helt alene, nåare alle løper forbi, Nåare ingen I verden hører, på det du har og si. Pinky, gutten som drømmer om å bli ”verdens yngste sjørøver”. En eventyrlig reise for små og store sjørøvere med tresverd og fantastiske drømmer. Tabulatur og grep for gitar av sanger i Terje Formoe. Bursdagssang var for første gang med i forestillingen Hemmeligheten i Kjuttaviga.


Sunniva bor i vertshuset hos Tante Bassa i Kjuttaviga. Livet hennes i Kjuttaviga er trygt og godt - men også litt kjedelig. Sangen er brukt i de. Det skjer ikke så mye.


Hun bader i lagunen, hjelper Tante Bassa og hører på skrønene til sjømannen Ruben. Men da Pinky dukker opp får hun endelig en god venn på sin egen alder. Og masse spenning på kjøpet.


Eksterne lenker Arkivert nettside av Sabeltann. Barna synger er en serie hvor kjente og kjære barnesanger synges av barnekor. Denne påkostede innspillingen inneholder også en siders booklet med tekster og bilder.


Eksplosivt og fengende møte med en Sabeltann -klassiker. Forestillingen hadde urpremiere 19. Chat Noir i Oslo i vintermånedene januar og februar. Den aller beste sjørøvermusikken!


Mange kjenner vi godt, noen har ikke vært utgitt før (men har vært med i forestillingene). Mange av de gamle sangene er dessuten remastret - det vil si at lyden er pusset opp, slik at de høres enda bedre ut. Kjøp den på Platekompaniet. Mathea Kilane Pedersen. Dette skapte mye frustrasjon og hevngjerrighet i Sabeltann og en evig kamp om fansen var i gang.


Når alle løper forbi. Bestill billetter nå, få de beste plassene: dyreparken. KAPTEIN SABELTANN OG DEN FORHEKSEDE ØYA!


En hitparade av fengende sanger , spektakulært, spennende og morsomt for både små og store. Venner (feat. Terje Formoe). Available with an Apple Music subscription.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg