tirsdag 15. august 2017

Saus til svin

Lag velsmakende retter av svin. Raskt, enkelt og godt! Lag tradisjonelle og gode retter av svin. Oppskrifter og tilbehør hos Matprat. Trenger du inspirasjon? Her får du middagstips fra oss.

Enkelt men veldig godt. Bestill nå og betal ved utsjekking. Indrefilet av svin egner seg godt til å steke hel i ett stort stykke, eller som biffer. Synes du sausen blir for tykk, sper du på med litt melk eller vann. Saus til Svin indrefilet Ingredienser Fres en halv løk med smør i gryta.


Tilsett kraften fra kjøttet og spe ut med maisenna. Lyst på noe ekstra godt midt i uka? Svinefilet trenger ikke være vanskelig eller ta lang tid. Smelt smør i en liten kjele til saus.

Ha i hvitløk og stek til det begynner å dufte. Rør inn mel og spe med buljong. Kok opp og rør inn fløte og parmesan. Smak til med salt, pepper og timian.


Ha spinat- og vårløkblandingen i bunnen av en ildfast form. Legg svinebiffene på og hell over sausen. Hell utkoket i sausen og la den koke opp igjen. Ostesaus: Dette er en kremaktig og fyldig saus som er ideell hvis du vil bruke opp osterester.


Sausen passer til pasta, stekt hvitt kjøtt, okse og svin. Det er viktig å smake til sausen. Du må ikke bare følge en oppskrift, men lære deg å smake til slik at sausen blir så god som du vil ha den, sier Brimi inni dampen fra en diger kjele med. En saus med mye smak til okse eller svin.


Prøv den til pizza også! De kalde sausene er enda raskere å lage enn de. Lærer du deg disse sausene, trenger du aldri mer bruke pose. Her er ti oppskrifter på hjemmelagd saus til kjøtt, fisk, fugl, pasta og pizza. Saus til stek er en klassisk brun saus til alt av stekt kjøtt.


Selv om du har en hektisk hverdag, kan du likevel lage spennende middag med mye smak. Alt du trenger, er en saus eller salsa med litt fart i.

Du trenger ikke å spise kjipe middager selv om du vil ha en rask middag. Med en god saus eller spicy salsa, kan du jazze opp selv en enkel og kjedelig middag til en smaksrik og spennende middag. Du må nok steke i to omganger, og kanskje også tilsette litt mer olje underveis. Løft kjøttet over på kjøkkenpapir så lenge.


Vask og varm pannen på nytt. Stek over middels høy varme under omrøring til grønnsakene er knapt møre, 3-minutter. Bland inn vårløk og tilsett kjøtt og saus.


Hvorfor ikke prøve denne oppskriften med marinert svin indrefilet og en deilig, aromatisk saus til ? Svinekjøtt er ikke så vanlig i indisk mat, i motsetning til kylling og lam. Men jeg hadde en svin indrefilet som jeg ønsket å tilberede med indiske smaker, og godt ble det. HJEMMELAGET HOISINSAUS: Denne kinesiske sausen lages på blant annet soyabønner, hvitløk og chili.


Den passer veldig godt til and og setter også en fin spiss på retter av svin og laks. Ha kjøtt og grønnsaker tilbake i woken og rør inn sausen eller bland sammen buljong, soya, maisenna og ingefær og hell over. Server kokt ris til.


Tips1: I stedet for kinakål kan du bruke nykål (i sesongen), spinat eller grønnkål. Tips2: Du kan bruke både rø gul og grønn paprika. Lag deilige retter av svinefilet, svinekam og koteletter.


Varm oljen i en gryte til ca. Frityrstek kjøttstykkene til de har fått en gyllen farge og kjøttet er ferdigstekt, ca. Del opp stekingen i flere omganger for å unngå at temperaturen blir for lav. Legg de ferdigstekte bitene over på kjøkkenpapir for avrenning.


Rens ananasen og skjær halvparten i biter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg