tirsdag 8. august 2017

Bakt potet dressing

De blir minst like gode uten folie rundt. Rømme og smør er det aller enkleste, men her er det bare å bruke fantasien: kryddersmør, hvitløksmør, vårløk, bacon, skinke, mais, ost og mye mer. Bakepotet gjør seg også godt som tilbehør til biff, laks og grillmat. Det er ingen lett dressing , men jeg pleier å lage denne selv.


Jeg tar en halv boks creme fraishe, et par ss majones, en slump ketchup, hvitløkskrydder og pepper.

Det kan være alt fra en kjedelig affære med en smørklatt i til en spennende smaksbombe. Vi vil inspirere deg til det sistnevnte. Bakt potet blir hva du gjør det til. Den ultimate bakte poteten. Smaker spesielt godt til biff.


Beregn en stor potet pr. Pakk potetene inn i aluminiumsfolie.

Bakes midt i ovnen på 2grader i 1-timer. Stikk en kniv i poteten for å kjenne om den er ferdig. Oppskrift Bakepoteter Rømme Påleggsskinke Revet ost Hermetisk mais hvis du ikke får fersk mais Salt og pepper Skjær av lokket på bakepotetene og skrap ut fyllet.


Hva med å servere bakt potet fylt med klassisk taco-tilbehør ved neste anledning? Her er poteten fylt med taco. Hei, kjære Godt-leser! En bakt potet kan serveres med all slags fyll.


Et veldig enkelt alternativ er å bruke rømme eller en smørklatt, denne varianten er med grønsaker og tunfisk - for å bygge ut til litt mer av et måltid. Bak potetene myke i ovnen på ca. Med den kan lett oppgraderes til å bli en spennende og smakfull rett på egne ben. Potetene settes direkte på risten eller pakkes i aluminiumfolie.


Server dressingen ved siden av. Tilbehør Det trenger slettes ikke være vanskelig å lage sin egen saus, dressing eller dip. Hjemmelaget er ofte best, både når det gjelder smak og næringsinnhold.


Jeg spiser for lite bakt potet.

Og fryktelig enkelt! Jeg bruker ikke engang å pakke potetene inn i aluminiumsfolie. Synes de blir bedre om de får bake i ovnen uten folien rundt. De kan, som kjent, spises alene eller som tilbehør til annen mat. Her bruker jeg potetene som hovedattraksjon og putter tilbehøret oppi potetene.


Legg oppskrift i handlelapp. La potetene få god tid på grillen og server dem med dine favoritter! Bakte poteter er snaddermat, enten du serverer dem som tilbehør eller alene som en liten rett.


Du kan fylle dem kryddersmør, hvitløkssmør, rømme, kesam, hakkede krydderurter, mais, ost og mye mye mer. På sommeren hører grillet enctrecôte og bakt potet hjemme. Med hjemmelaget kryddersmør er dette en klassisk middag på sommeren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg