Topp nachochips med is og dypp i sjokolade. Raskt, enkelt og digg! Hundrevis av forskjellige restauranter. Kan brukes på alle koketopper, også induksjon.
Pinnekjøtt sto på menyen 2. Det smakte utrolig godt, med minimalt av arbeidsinnsats i forkant!
Opprinnelig lagt inn av Bomull, her. Den beste desserten jeg har smakt på lenge, og som er perfekt til pinnekjøtt , er som følger: Appelsiner skrelles godt, få gjerne vekk så mye hinne du klarer. Velg gjerne en dessert som passer i forhold til sesong.
For eksempel passer det godt med vaniljeis med granskuddsirup om våren, rabarbrapai eller rabarbrasuppe på forsommeren, jordbærfromasj eller hjemmelaget vaniljeis med friske jordbær i jordbærsesongen, plommeclafoutis om høsten og sjokoladepudding eller sjokoladefondant om vinteren. Det tradisjonelle for meg, og de fleste andre jeg kjenner, er jo riskrem da. Sjokolademousse syns jeg ikke høres for tungt ut, men for meg bir det noe absur det hører liksom tradisjonelle greier til pinnekjøtt , og sjokolademousse blir for nymotens.
Hvilken dessert til pinnekjøtt? Dessert til julematen, hva lager dere?
Velg riktig akevitt til ribbe, lutefisk, pinnekjøtt og dessert Akevitten på julebordet må ikke hete juleakevitt. Til pinnekjøtt serverer Emil gjerne tilslørte julepiker – en julete versjon av tilslørte bondepiker. Oppskriften på tilslørte julepiker finner du her ! Hjemmelaget karamellpudding er en populær dessert , særlig til jul og nyttårsaften. Denne oppskriften passer til ca.
Søte fristelser i form av en lekker dessert eller to tar festen til nye høyder, og du trenger ikke å være slikkmunn for å bli fristet. Flere fristende desserter finner du her. For å unngå stresset som lett oppstår før store feiringer, kan du lage desserten på forhånd.
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Husk at puddingen trenger å stå kjølig minst et døgn før servering. Da er dette det rette forumet.
Polets drikketips til julematen. Her har vi samla våre drikketips til julemiddagen. Hovedretten til nyttårsaften er kanskje i boks allerede? Blir det en ny runde med pinnekjøtt eller lutefisk?
Eller et beist av en kalkun med alt godt tilbehør? Noen klinker til med ryper, og andre finner frem elg- eller reinsdyrsteika som de har gledet seg til å lage siden oktober. Personlig har jeg ingen faste ritualer på nyttårsaften.
I tillegg til å finne oppskrift på disse dessertene her på KIWI. Tine Sundfør også et par tips til litt lettere dessert -alternativer. Hva med en hel-vegetariansk meny på nyttårsaften? Mer multer enn krem - Mange har en tradisjon for å servere multekrem i julen.
Det har ingenting med pinnekjøtt og julemat å gjøre. Den rene fåresmaken blir utvannet og forstyrret, og huset dufter ikke av pinnekjøtt. Og dessuten heter det det pinnekjøtt fordi det blir dampet på pinner.
Fåreribbe kan brukes til suppe, gryte, grillet marinert fåreribbe etc, men da kaller man det ikke pinnekjøtt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.