mandag 9. januar 2017

Lefserull med fenalår

I denne oppskriften har vi brukt fenalår , Snøfrisk skogsopp og spinat, som gir lefsene en norsk smak! Du kan også legge fenalår , blåskimmelrøre og fikenmarmelade på salt kjeks. Lag gjerne en variant lefserull til barna med smør, norvegia og strandaskinke.


Lefseruller er skikkelig smakfull juletapas. Mer informasjon Finn denne og andre Pins på Spekemat av Kristine.

Tid: min Salat med fenalår og blåmuggost. Dette minner meg så om sommer, og det å sitte under en parasoll med kald drikke og kjenne varmen. Se hele oppskriften. Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene.


Fortsett med ønsket fyll som spekeskinke, osteskiver eller laks. Kokkens tips Er du glad i vegetariske alternativer, så bør du prøver cottage cheese med sort oliven og ruccola salat som fyll. Rull sammen og del i passe munnfuller.

Fest hver bit med en tannstikker slik at de holder fasongen. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.


Fest med en tannstikker om nødvendig. Ha først litt tyttebærsyltetøy oppå chévrekremen, og deretter salatblader, skiver av fenalår og alfalfaspirer. Brett vaflene dobbelt.


Eierne har lang fartstid i bransjen, begge utdannet innen topp restauranter, og med allsidig erfaring innen både catering og oppstart og drift av ulike konsepter innen faget. Rens og snitt kålen. Skrell aspargesen og skjær den i ca.


Fres kålen i margarin og olivenolje. Ha så i asparges og nepe, tilsett rømme og fløte. Kok opp og smak til med salt, pepper og limesaft. La det hele småkoke ca.


Server med gode kokte ferskpoteter. Når jeg også finner litt fenalår er vi faktisk i mål. Det har blitt et herlig, hjemmesnekra tapasbor allerede.

Med noen appelsinskiver med sukker og kanel og til og med noen espressokopper med yoghurt og honning på bordet begynner det virkelig å ta form. Prøv gjerne en lefserull med fenalår , Snøfrisk og litt salat. Eller gjør som meg, og la dette være fine oppstarter på en bedre middag.


Skjær gjerne kjøtt fra fenalåret som ellers ikke blir pene skiver, eller kjøp fenalår i påleggspakke. Uansett er det Norge i kjøtt, hvitt og blått! Min side er mest for nye idèer til både mat, desserter og kaker.


Håper ihvertfall du liker siden min og oppskriftene, og kom gjerne med tilbakemeldinger og spørsmål hvis du har det! Mat som kan spises med én hånd kan være praktisk både på tur og i selskapslivet. Lise Finckenhagen har oppskriften på lekre wraps med spekeskinke, avokado og jordbær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg