torsdag 18. mars 2021

Vognpose stoff og stil

Spar opptil på utvalgte metervarer og tilbehør. Se alle våre tilbud her. Se vårt store utvalg online, eller besøk en av våre hyggelige butikker i Norge. Stig inn i FRAYAs garn univers.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud! Jeg ønsker meg en hjemmelaget vognpose i samme stil som risarosa sine poser til min neste baby.

Jeg er så heldig å ha en mor som er helt fantastisk til å strikke, men lurer likevel på om noen har gjort dette, og vil dele mønster eller mål og utførelse? Bomullslerret gir deg utallige muligheter innenfor både mote, klær og hobby. Stoffet er flott til kjoler og gensere, men kan også brukes til gardiner eller som fôr i vesker.


De skjæres ut i mønstervlies i den valgte størrelse. Vi produserer alle våre mønstre selv, spesielt til din ordre. Både webshop og fysiske butikker bugner med smukke og moderigtige metervarer, som du kan bruge til utallige forskellige formål. Vi har fx et stort sortiment inden for modestoffer, som du kan bruge til at skabe din helt egen og personlige garderobe med elementer, der afspejler din stil. Alle materialer er godkjente og sertifiserte etter Oeko-Tex 10 Class Overdelen kan tas helt av, og underdelen kan brukes som sitteunderlag, liggeunderlag eller madrass.


Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.

Lekmer tilbyr et bredt sortiment innen vognposer, skinn og sitteputer til alle årstider og vogner. Med et varmt lammeskinn eller en varm vognpose slipper babyen din å fryse når dere er ute på kalde dager, og kan i tillegg sove trygt og bekvemt. Finn din vognpose hos oss på Lekmer. Her avviker jeg også fra oppskriften til stoff og stil. Jeg synes det var enklere og tre i anorakksnoren allerede nå.


Takk for tips, Silje! Det første jeg lagde var en vognpose som er fylt med en sommerdundyne. Et behagelig, mykt, trygt og godt babynest stod på ønskelisten.


Nestet har bomullsstoff utenpå og tynn fleece inni og er fylt med platevatt. En søt ballongbukse i str. Og jeg sa selvfølgelig ja. Jeg bestemte meg raskt for å sy av Stoff og Designs lille apekatt.


Nok et herlig stoff fra de! Greide å finne to matcher fra Stoff og Stil som jeg synes er nær perfekt. En turkis og en mørk blå. Jeg endte opp med å sy av det turkise stoffet , og synes den gjorde seg veldig bra utenpå posen. Her er det strikking, hekling, sying og kakebaking det går mest i. Sitter å snoker inne på Stoff og Stil , og lurer på hva jeg skal bestille til å sy en vognpose.


Poplin Isoli Flanell (inni) Fleece (inni) Hva er deres ekspert-tips.

Tenkte å legge vinterposen fra Easygrow på gulvet og tegne mønster rundt den for å få yttermålene og bruke lammeskinnet til vogna for å få hullene på rett sted. Det var helt umulig, så jeg endte opp med å sy for hånd og ofre fingertuppene for å få festet den dumme borrelåsen. Har senere fått vite at borrelås uten lim fungerer helt fint med symaskin. Det er mye man skal lære her i verden.


Ellers brukte jeg ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg