fredag 19. mars 2021

Vogn til sydentur

Søk og sammenlign priser fra de store charterselskapene. Finn alle de billige restplassene. Poden min blir år snart, og siden venninna mi venter en liten en snart har jeg gitt bort quinni xl vogna. Vogna har ikke blitt brukt det siste utenom kanskje en gang da vi gikk lang tur.


Her får du en fullstendige pakkeliste over ting du må huske å pakke når du skal på sydentur. Har ikke lyst å ta med vogna mi, og risikere at den blir ødelagt på flyet. Hvordan vogn er lurt å ha med? Han er år, og sover fortsatt timer på dagen (i vogna). Siden jeg er redd for å få ødelagt vogna vår på reisen tenkte vi å kjøpe en brukt vogn nr til turen.


Vi skal reise til Kroatia i august! Noen som har erfaring med småbarn, sydentur og vogner? Når han var seks måneder gammel kunne han også sitte, slik at vi ikke trengte å ta med en stor vogn. Det holdt med en lett og billigere trille.


Da var det ikke så ille hvis den skulle bli ødelagt på flyet eller om den skulle begynne å ruste etter å ha vært i sand og saltvann, sier hun. Vi har rådført oss med helsepersonell, og ferien er i hovedsak for jenta på fem år, ikke egoistiske voksne. Vi trengte kanskje å ta en tur til Kreta til høsten beg av oktober. Vi har simo duo vogn og jeg ser ikke for meg at jeg orker å ta med meg den store vogna. Dette blir første gangen m. Med Apollo reiser du både trygt og komfortabelt til herlige reisemål over hele verden.


Velg blant et stort utvalg av reiser – fra charterreiser og treningsreiser til storbyferie, cruisereiser og mye mer. Se våre restplasser eller bestill den neste ferien din i god tid for å få det perfekte rommet på ditt favoritthotell. En reisevogn er en type barnevogn som er spesielt tilrettelagt for å tas med på reise. Egentlig kan hvilken som helst vogn være en reisevogn, men det som vanligvis menes med begrepet, er at vognen skal være lett, og at den skal ta liten plass når den er lagt sammen.


Se vårt utvalg av sportstriller og reisetriller under. Når du skal kjøpe en vogn til å ha med på reisen er ikke bare størrelsen viktig. Vi har modeller du kan ta med i kabinen som håndbagasje, og disse er jo også geniale til bilferier eller togferier. Mener nå noe annet enn solkrem, caps osv, men sånn utover det, er det noe dere vet som ikke jeg har tenkt på? Takk for alle svar!


For dem som har pensjonisttiden like rundt hjørnet trenger man ikke velge mellom å bruke tiden på hytte, feriehus eller sydentur. Thor og Liv-Anne har valgt å satse på den store pensjonisttrenden: - Med bobil får vi både hytte og feriehus i ett, sier de. GRUNNLAGET FOR UNIFIL: United Nations Interim Force in Lebanon (UNIFIL) ble opprettet 19. I korte trekk var mandatet å bekrefte uttrekningen av israelske styrker fra Libanon, gjenopprette internasjonal fred og sikkerhet samt bistå lokale myndigheter med å gjeninnføre kontroll og autoritet i Sør-Libanon. Alt av bobilutstyr, campingutstyr og mye til båt og hytte.


Norsk nettbutikk for deg som liker camping-, caravan-, bobil-, hytte- og båtlivet. Vi har varer fra Thetfor Isabella, Alde, Truma og mange andre. Her prøver han Bumbleride Indie Seagrass hjemme på stuegulvet før han og resten av familien setter kursen mot Spania.


Og som dere ser fungerer Bumbleride Indie fint selv til de minste barna, og det følger også med hodestøtte (tilsvarende de man har i bilsetet den første tiden) hvis man ønsker å bruke sportsdelen fra babyen er nyfødt. Til barn nummer kjøpte vi en 3-hjuls TFK vogn som skulle være sporty men det er noe dritt. Ustabil og går man på skogsbilvei ramler den fra hverandre. De to tar seg riktig nok en god og lang sydentur hver vinter. For når kuldegradene kommer og sommervannet stenges av, så blir det litt mer tungvint å bo der de bor.


Men det er jo vann oppe ved kroa, så vi tar med oss kanner og henter der. Det går da greit, men vi synes jo det er litt mer tungvint, påpeker Tove.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg