mandag 1. mars 2021

Visste du at vitser

Endelig fredag igjen, på tide med litt bra vitser og visste du at… Fredagshumor har blitt en fast spalte det nå. Er ikke alltid jeg er like flink til å blogge, men dette innslaget må ut hver eneste uke. Vitser Og morsomme Bilder.


Vår nettside benytter cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen vi kan tilby. Når du blir sjøsyk er det fordi hjernen din utsettes for bevegelser den ikke er vant til. Og du er kanskje ikke vant til å være i vann hele tiden, så det er ikke så rart.

Men det er jo rart å tenke på at en fisk ikke alltid trives som fisken i vannet den heller. Hvis det er veldig urolig sjø, kan den også bli dårlig og kaste opp. Visste du at dei fleste sauer får tvillingar? Og at gjetarhunden kan flytte sauene frå beite til beite? I denne faktaboka kan ein lese morosame og overraskande fakta om sauen.


På kvart oppslag er det ei ny spørjesetning. Les om mallefisken som har hundre tusen smaksceller fordelt over hele kroppen. Himmelbjerget kommer langt nede på listen over Danmarks høyeste fjell.


Møllehøj (17moh), er landets høyeste fjell.

Windows Airlines: Terminalen er lekker og ren, flyvertinnene er veldig attraktive og pilotene veldig dyktige. Flyet ditt letter uten så mye som en krusning i champagneglassets innhol suser gjennom skylaget og legger seg ovenfor dem – og der – på 20. Dette vil trigge hjernen din og du kommer til å prøve igjen og igjen for å se om du kan lure foten din, men det kan du ikke. Den er forhåndsprogrammert i hjernen din.


Klikk deg videre for å se hva du kanskje ikke visste om maten du spiser. Microsoft kan få en andel av inntektene dersom du kjøper noe ved å klikke på de anbefalte lenkene i denne artikkelen. Det finnes alle slags typer vitser. Noen vitser er grove, andre er slemme, noen er grisete, andre igjen er helt på kanten. Vi har allebarnavitser, blondinevitser, eldrevitser, selvsagt har vi groviser, morsomme bilder og slemme bilder.


Her snakker vi Sahara-tørre vitser. Her finner du en samling med morsomme vitser om ekteskap. Du skulle på diskotek og måtte være over 1 så du tok med av dine venner. Du ringer opplysningen for å få tak i nummeret 112. Du står på en stol for å få høyere IQ.


Du snubler over ledningen til en trådløs telefon. Du selger bilen din for å få penger. Barn elsker vitser , visste du det?


Ikke bare er vitser morsomme for barn, de utfordrer dem også kognitivt ved at de må resonnere seg frem for å se poenget og skjønne vitsene.

Det er jeg, svarte kvinnen, men hvordan visste du det. Du vet ikke hvor du er eller hvor du skal. Du har kommet deg opp med hjelp av luft.


Har du hørt om karateeksperten som rullet ned vinduet i bilen sin og og gav tegn. Blondinen ringte politiet og sa: - Konstabel, det står to kikkere utenfor badevinduet mitt og glaner på meg mens jeg dusjer! Kan dere vennligst komme og jage vekk den lille tjukke! Jeg har aldri sett deg engang svette i møte med en motstander. Hvordan visste du at denne fyren var en slik råtass?


Tyskland i fjor, 8s langt i r. Virus og vitser Artikkeltags. C-Span, sa komikeren Meyers. Hva hvis du visste hvem som søkte etter akkurat din bolig? Dataanalyse gjør det mulig å vite hvilke kunder som har sett på lignende boliger som akkurat den du har for salg. Ta gjerne kontakt, så skal vi nok bli enige om noe.


For kontaktinformasjon, se kontakt oss-siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg