mandag 21. desember 2020

Vippestol med gyngefunksjon

Vippestol med gyngefunksjon

Setet justeres mellom ligge- og sittestilling. En perfekt vippestol som vil hjelpe barnet å falle til ro om kvelden! Blant vippestolens teknologiske funksjoner finnes en gyngeinnstilling, vibrasjonsinnstilling, timerfunksjon og musikk. Gyngefunksjonen får vippestolen til å bevege seg i sideledd og kan stilles inn i to ulike hastigheter. Ergonomisk vippestol med naturlig gyngefunksjon som styres av din babys bevegelser, vippestolen gir barnet ditt et koselig sted å hvile og leke.


Det ergonomisk formede setet gir riktig støtte til barnets rygg, nakke og hode. Vi har akkurat lansert siden vår, hurra! Det tar litt tid å samle inn anmeldelser. Finner du ikke det du leter etter så titt innom siden igjen om litt.


Denne var en fin avløser når babyen var nyfødt. Tok litt for stor plass for oss og var tungvint å flytte rundt. Når babyen vår ble over mnd ville hun ikke ligge i denne mer.


Barnets bevegelser får vippestolen til å gynge. Samtidig som barnet får en morsom gyngestund trenes. Søk etter Bæreseler og vippestoler på Kelkoo Norge. Finn tilbud på Bæreseler og vippestoler og sammenling pris fra flere nettbutikker før du bestiller. Bouncer Arholma fra Carena er en klassisk vippestol som har eksistert i mange år.


Når barnet beveger seg begynner stolen å gynge lett, noe som gir en trygg og avslappet følelse for barnet. Automatisk gyngefunksjon Med mulighet for å justere hastigheten. Gungefunksjonen kan stilles inn ( 1 eller minutter).


Den har dessuten en musikkfunksjon som spiller beroligende melodier og koselige naturlyder. Lekebuen har to myke og flotte figurer. Lurer på om det er noen av dere som har Moweo- vippestol lux eller Moweo vippestol Lite Har en baby på ni uker som trivest best når han er i bevegelse, derfor blir det mye gåing og lite tid til annet. Hvilken synes du er best, og hvorfor? Sliter med å velge en, derfor kjekt å høre andres erfaringe.


Vi må ha ny vippestol. Vippestolen kan vugge i sideledd med fem ulike hastigheter. Noen som vil annbefale en? En koselig og god vippestol fra Moweo. Stolen er utstyrt med kalesje, to myke hengeleker og musikk- og lysfunksjoner i regnbuens farger, alt sammen stimulerende og morsomt for den lille.


Hoopla er Chiccos nye vippestol som har en pen og innovativ design samtidig som den er god og bekvem for barnet å sitte og ligge i. Stolen er god og bekvem med leker som er utviklende og stimulerende som barnet kan utforske. Chicco Hoopla Red Wave er en god vippestol med et innovativt design som er behagelig for barnet. Ovenfor stolen finner barna, fargerike og stimulerende leker. Ryggstøtten kan justeres i flere ulike posisjoner og en enkel gyngefunksjon som kan slåes av og på. Lenestoler og stoler med oppreisingsfunksjon Komfortable stoler til generell bruk.


Chicco Hooplas ryggstøtte kan justeres i flere ulike posisjoner og en enkel gyngefunksjon som kan slåes av og på. Enkel vippestol med ryggregulering og gyngefunksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg