mandag 7. desember 2020

Trampoline 1 meter

Trampoline - bestill online her - års garanti - fri frakt! For en aktiv fritid – året rundt, fra utemiljø til sport- og treningsutsyr. Sporttema uses cookies to make sure that your experience is as good as possible.


Tenk på skaderisikoen som er forbundet med trampoliner. Samtidig må man tenke langsiktig hvis man har tenkt til å beholde trampolinen i flere år, og allerede ved 4-års alder oppleves en trampoline på meter ikke lenger som spesielt treg. God polstring rundt kanten, slitesterk duk og ben med gummifot.

Passer til inne eller ute bruk. Loven om tyngekraften er klar til å bli utfordret, og med våre Xtreme Pro Edition og Pro Edition trampolinepakker gjør du akkurat det. En trim trampoline for voksne og barn.


Vi tar kort og kontant: Bankaxept, Visa og Mastercard. Vi hjelper selvsagt til med pålasting av trampolinen. Vi sender trampoliner og deler over hele landet. Både små og store syns det er gøy å hoppe og sprette, og på denne store trampolinen som måler meter i diameter kan de hoppe høyt og lenge.


Anbefalt maks vekt er 100kg og en person om gangen.

Inneholder ramme, fjører, hoppematte, rammepolstring,sikkerhetsnett og verktøy til å feste fjørene. Fikk demontert den og returnert den uten problem og endte opp med å kjøpe den største på meter. Flere modeller tilgjengelige.


Denne modellen er et prisgunstig valg for noen med høye krav til sprett! I vår butikk i Lier, mellom Drammen og Oslo, kan du teste tredemøller, crosstrainere og andre treningsapparater vi har i vår nettbutikk. Supreme Ground Level, patentert design og første på det norske markedet som ligger flatt med plenen. I en slagtest ble stolpen på beskyttelsesnettet bøy men det er liten risiko for at føtter settes fast mellom springfjærene eller utenfor beskyttelsesnettet. En trampolin er ikke bare sjov, men også god træning.


Kantbeskyttelsen er derimot for dårlig og rammen er svært spinkel. Her får man samme sprett-kapasitet som på de vanlige modellene, men samtidig en stilren trampoline ikke tar så mye oppmerksomhet fra hagen. Gjerne les vår kjøpsguide med tips og råd som hjelper deg å finne rett trampoline for deg og din familie. Det ustabile underlaget utfordrer stabiliteten og kjernemuskulaturen som hele tiden må kompensere.


Vi anbefaler alle sterkt om å kjøpe. Finn laveste nettpris her. Normalpris 61Spar 200. Foreldre vil at barna skal ha det moro, leke utendørs og kose seg.


Ingen ønsker stadig å bekymre seg for hvordan det går med barna. BERG tilbyr trampoliner med de høyeste sikkerhets- og kvalitetsstandardene.

For hver hage finnes det en egnet trampoline som passer dine behov. Markedets beste trampoliner Så morsomt at dere vurderer å kjøpe trampoline ! Vi selger kun trampoliner av meget god kvalitet, med optimale hoppeegenskaper. Usikker på hva som passer best for deg?


Nederst på siden finner du koblinger til mer informasjon. Jumpking trampoline veiligheidsnet circustent ,x meter Jumpking circustent trampoline veiligheidsnet Maak prachtige kunstjes op de trampoline in deze leuke circustent. De tent is volledig afgesloten en daardoor een uitstekend alternatief voor een veiligheidsnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg