mandag 25. mai 2020

Veterinærvakt vestfold

Velkommen til Evidensia Smådyr. Vi ønsker å se flere friske og lykkelige dyr - derfor skal vi være det aller beste for dyrene. Hos oss møter du dyktige og dedikerte veterinærer og dyrepleiere med lang erfaring. Det er inngått individuelle avtaler mellom kommunen og hver av de seks veterinærene som kommunene kjøper tjenester fra. Veletablert smådyrklinikk med engasjerte dyrleger og lang erfaring.


Veterinaervakt Vestfold , inklusive. Vårt høyt utdannede veterinærer og assistenter samarbeider mot et felles mål: Det beste for ditt dyr. Bestill time her Horten Dyreklinikk er Hortens største og eldste klinikk, vi holder til på Apenes. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.


Gratis avbestilling! Super bilferie i Vestfold med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Hospitalet har en lang historie med utmerket behandling og fornøyde, trofaste kunder på grunn av vår engasjerte og kvalifiserte stab. Vestfold Dyrehospital er en moderne og velutstyrt dyreklinikk.


Helsesamarbeidet i Vestfold. Om helsesamarbeidet. Samarbeidsavtaler, Samhandlingsutvalg, årlig konferanse og strategisk møteplass for rådmenn og ledelsen på sykehuset er hovedstrukturen i samarbeidet. Vi søker veterinær til veterinærvakt i Nordre Vestfold hver helg. Hovedsaklig stordyrpraksis og hest.


Søkere må ha inseminasjonskurs og erfaring fra stordyrpraksis en fordel. Mulighet for overnatting. Et nytt og moderne Hundehotell i landlige omgivelser, sentralt i Vestfold. Når det er tidligstemmegivning benyttes felles nasjonale stemmesedler (også med blindeskrift).


Vi har bred erfaring med alle type hunder. Disse stemmesedlene har alle sentralt registrerte politiske partier og det innebærer at BedreLarvik ikke er listet. Og det innebærer at også partier som ikke har godkjent valgliste i Larvik og Vestfold og Telemark er listet. Klinikken har sentral beliggenhet i Vestfold , nær offentlig kommunikasjon og med gratis parkering. Mandag, onsdag og fredag har vi langåpent fram til kl.


Vi behandler alle smådyr - hun katt, kanin, gnager og fugl. Aquadog har to rehabilitering- og treningssentere for din hun ett i Bergen og ett i Vestfold. Vårt mål er å gi kjæledyret ditt den beste behandling av høyeste kvalitet. I trygge og hyggelige omgivelser vil du oppleve at Din Dyreklinikk har noe ekstra. Alle priser inkluderer mva.


Vi tar forbehold om trykkfeil og evt. Kommunene og SiV innehar ledelsen av SU hvert annet år. Tønsberg kommune administrerer veterinærvakta for produksjonsdyr i nordre Vestfold. Dette må ikke forveksles med postnummer.


Dyreklinikk 24- Dyrlegens Senter har i sin målsetning et ønske om å hjelpe andre. Derfor har vi i tillegg til å hjelpe dyr og eiere, også hatt egne fadderbarn fra Strømmestiftelsen i de siste årene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg