tirsdag 26. mai 2020

Sy barneklær nybegynner

Kjøp barneklær hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Boka sy myke barneklær har mange enkle mønstre som jeg selv gjerne skulle hatt når jeg startet.


Så her er mine beste grunnet til å sy barneklær. Det å sy klær, er litt som å kjøpe klær, du kan velge hvor dyrt eller billig plagget skal bli ettersom hvilke stoffer du ønsker å bruke, hvor mange forskjellige stoffer det skal være eller om du ønsker å ha på ekstra pyntegjenstander som knapper, bånd og lignende.

Hun er utdannet designer og har sin egen syskole kalt Mange Vrange, hvor hun mellom kurs som Sy din egen 50-tallskjole og Gjenbruk og reparasjon også har kurs i sying av barneklær. Nybegynnerhjelp trengs. Lær å sy hjemmefra!


Jeg vil lære meg å sy! Vi tilbyr en rekke nettbaserte sykurs, både for nybegynnere og viderekomne. Etter å ha betalt kan du se kurset når du vil, og så ofte du vil.


Klipp ut et ekstra rektangel, brett langsidene sammen, og sy langsidene sammen. Vreng igjennom og sy sammen endene slik at det dannes et rundt bånd.

Sy pannebånd slik som vist i filmen, når du vrenger halveis igjennom trer du båndet på den delen du vrenger halveis igjennom før du legger kantene sammen og syr rundt. Sy om – fra stort til smått. For at syingen alltid skal være en glede, og for å gjøre plaggene jeg lager unike, ønsker jeg å ha en del kreativ frihet på det jeg lager på bestilling. Denne siden ble sist oppdatert 17.


Du velger selvfølgelig ønsket plagg, str og f. Dette innlegget er ikke laget på en kvel men har holdt på en stund. For en aktiv fritid – året rundt, fra utemiljø til sport- og treningsutsyr. Skal du lære barn å sy , men vet ikke helt hvor du skal starte? Eller er du nybegynner selv?


I denne boken finner du kjappe og enkle prosjekter for nybegynnere i alle aldre. Mønstrene jeg selger en veldig nybegynner -vennlige, og har forståelig språk for dem som ikke har vært så lenge i sy -gamet, sier hun. Her er de fineste jakkene til våren. Dette kurset er for dem som ønsker og lære å sy klær til småbarn.


Nivået er nybegynner , men man er velkommen til å delta selv om man har sy -erfaring. Plagget vil være unisex modell, så det passer like bra om du ønsker å sy til gutt eller jente. Vi syr i jersey, eller annet stretch-stoff.


Vi går nøye gjennom hvordan du trer maskinen og maskinens ulike funksjoner.

Du lærer også å lese og forstå et mønster. Ved å sy et handlenett, veske, pute eller kanskje til og med et enkelt skjørt får du praktisk trening. Sy -utstyr Først syr du langs den røde striplede linjen. Det er viktig at stoffet ligger vrang mot vrang som på bildet. Grunnen til mellomrommet nederst er at tauene skal festes der senere.


Nå ligger gymbagen sånn at toppen er til venstre i bildet og bunnen er til høyre. Dette fungerer superfint nederst på ermet, om din bluse er litt thight så kan det være en fordel å sy med elastisk søm nederst på falden på blusen. Var ikke klar over at stretch kunne være litt skummelt før jeg hadde sydd ganske mye med det, heldigvis, ellers hadde jeg nok kviet meg litt for å begynne ja :-).


Har en maskin fra sekstitallet med bare en type nål å sy me går heldigvis greit. Som du sier så er det viktig å ta det med ro og ikke stresse, da har det lett for å bli galt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg