torsdag 28. mai 2020

Rense piercing med pyrisept

Finn produkter i toppkvalitet til lave priser og fraktpriser på nett! Lei av lang kø på apoteket? Bestill Pyrisept fra Farmasiet hjem til deg. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett.


Rask leveranse og stort utvalg.

Kjøp Pyrisept på nett og få det levert på døren. Fri frakt på kjøp over 4kr. Etterbehandling av piercing. Det er viktig at du selv følger opp til riktig etterbehandling av piercing. Hvis ikke kan det bli betennelse og andre komplikasjoner!


Hold urene fingrer og klær borte fra piercingen! Du skal ikke rense med verken pyrisept eller klorhexidin, men med sterilt saltvann.

Q-tips gjør det lettere å vaske rundt smykket på hver side. Alltid vær ren på hendene og ikke rør utenom når du renser. Pyrisept er en bakteriedrepende løsning for infiserte sår, som ikke er egnet til rens av piercing over tid. Den er syntetisk fremstilt og er ikke skånsom mot huden slik saltvann er.


Tok hull i ørene hos frisøren i går. Hun sa at jeg måtte rense dem med q-tips og pyricept morgen og kveld. Hun sa også at jeg IKKE måtte skru på dem, da det visstnok skulle forlenge grotiden med mangfoldige uker. Når jeg renser, kommer jeg borti øredobbene slik at de rører. Piercing er ikke et nytt fenomen.


I dag finnes fremdeles de som piercer seg for religiøse eller kulturelle grunner, men for ungdom i vesten er piercing først og fremst brukt som pynt. Alle reagerer forskjellig på en nysatt piercing og det er vanskelig å komme med en “oppskrift” som passer alle, men still deg selv disse spørsmålene og les nøye gjennom etterbehandlingsinstruksene. Generelt skal du ikke røre smykket med mindre du renser den. Nei, det er ikke nødvendig. En piercing som utføres korrekt er som regel overstått i løpet av få sekunder, og de fleste oppfatter det som mindre vondt enn man forventer seg.


De eneste tilfellene vi foreslår bruk av Emlakrem er på barn som skal få hull i ørene. Vi har piercet mange barn uten bedøvelse også, det pleier å fungere fint.

Dette skjer som oftest i løpet av et par-tre dager. Denne sårvæsken er et resultat av at kroppen danner en hylse med hud rundt smykket, og kan sammenlignes med skorpen på et skrubbsår. Det er også vanlig at en piercing hovner litt opp, blir rød og varm, og kan være øm.


Vet ikke hvor lenge du bør rense , men vil legge til at du bør bruke Klorhexidin foran Pyrisept. Husk å vaske hendene godt først! Det kan være lurt å bruke vanlig flaske, og ikke spray, slik at du får rikelige med væske på q-tipsen. Tok piercing i nesa i august.


Faktisk har denne formen for kroppsutsmykning vært vanlig siden oldtiden. Fikk beskjed om at jeg måtte vente mnd (?) før jeg bytta ut dobben i kirurgisk stål fordi hullet måtte få gro først. Nå har det gått nesten mn men det kommer fortsatt verk fra hullet. Betyr det at det ikke er grodd? Bør jeg vente lenger før jeg bytter?


Alternativt kan du bytte ut Corsodyl med saltvannsløsningen som er beskrevet over. Dette er en vel så bra måte å rense en piercing på, og mange har opplevd at piercingen gror raskere. Du må også innfinne deg med at matvanene blir midlertidig forandret. Når du vanligvis spiser, brukes tungen til å flytte mat mellom tennene. Klorheksdin dreper eller hemmer tilveksten av ulike type bakterier, og linimentet brukes utvortes til desinfeksjon og rensing av sår.


Klorhexidin er et reseptfritt legemiddel som inneholder virkestoffet klorheksidin. Velegnet til skrubbsår, gnagsår, kutt eller rift og til utvortes vasking av for eksempel piercing og øredobber. Estetiske pene hull er vårt varemerke. Vi benytter sterilt og hygienisk utstyr når vi tar hull i ørene. Alle øredobbene som benyttes er produsert i de allergivennlige materialene titan og medisinsk plast for å ivareta din hud på best mulig måte.


Vi befinner oss sentralt på Majorstuen i Oslo og tar. Hun ba meg rense med pyrisept , men jeg vet bedre enn det da :) Kjenner i tillegg piercere som sier at i øreflippen er det ikke SÅ ille om man skyter. Aldri ideelt, men det er ikke katastrofe. Man skal vel ikke rense med pyrisept såvidt meg bekjent, derfor får man heller ikke beskjed om det. Man skal bare skylle øret godt med vann ett par ganger om dagen fordi pyrisept gjør at legningen går saktere.


Rens med saltvannsoppløsning. Siden det virker som om du nå har en infeksjon på grunn av rødheten og gul- hvitt puss, synes jeg du skal la din fastlege se på dette. I første omgang skal du gå på apoteket å kjøpe Pyrisept og rense navlen ganger daglig.


Kjøp også Becimycin salve og smør godt etter at du har renset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg