onsdag 20. mai 2020

Sunne muffins uten egg

Sunne muffins uten egg

Bestill drømmeferien med Agoda. Gratis avbestilling! Har du noen i familien eller venner av barna som ikke tåler egg ? Disse muffinsene er helt uten egg , uten at det har noe å si for smaken.


I denne oppskriften har vi tilsatt kakao, men det kan enkelt justeres etter hva dere liker best. Friske blåbær, eple og kanel, eller vaniljeessens fungerer også veldig godt. Sett ovnen på 2grader.


Sunne sukkerfrie sjokolademuffins. Spis de gjerne til frokost, lunsj, før trening, etter trening, som dessert eller kvelds. Denne er kjempegrei, og uten egg.


Sunne muffins uten egg

Næringsinnhold per muffins er cirka 1kalorier, g protein, g karbohydrater og g fett. Foto: Nora Mathisen, FitnessNora Vis mer. Matmuffins med ost, skinke og avokado.


Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Tusen takk for super oppskrift! Lagte eple muffins å de blei sååå goe #128512; Har aldri klart å laga bakverk så må steigas uten egg så smage godt å henge samen!


Sunne muffins uten egg

Her er en spennede muffins oppskrift uten egg. Fremgangsmåte: Rør sammen smør og sukker i en stor bolle. I en annen bolle moser du banener og rører inn melken. Saftige, smakfulle og nydelige muffins uten tilsatt sukker og gluten, som også fint kan lages uten melk. Muffinsene er spesielt godt likt av barn - også de helt minste!


Oppskriften er enkel og deigen skal bare røres raskt sammen. Fruen på Skogmo said. Woooow, her var det mye inspirasjon å hente dere!


Sunne muffins uten egg

Fant sida deres da jeg googla etter matmuffins, og nå har jeg vært her så lenge at det har begynt å rumle i magen, og munnen er full av vann. Muffins med kesam, spinat og solsikkefrø Herlige matmuffins som passer ypperlig til å ha med seg ut på piknik, til en buffè eller til matpakken. Lag gjerne en dobbel porsjon og frys ned noen som du kan ha på lur til neste gang du får lunsjgjester på besøk.


Fordel røra på muffinsformer, bruk muffinsbrett. Dersom du ikke har muffinsbrett kan det lønne seg å ha litt mindre røre i formene og heller lage flere muffins. Stek muffinsene på 2grader i minutter. Jeg brukte over- og undervarme på ovnen, ikke varmluft. Bladene på trærne har begynt å bli gule, og det blir tidligere mørkt om kvelden.


Selv om temperaturen fortsatt holder seg bra, er det ingen tvil om at høsten er over oss, og høst = innhøsting. I hagen har vi et gigantisk epletre. En muffins uten egg for de med eggallergi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg