tirsdag 12. mai 2020

Stjernetegn nye

Det betyr at prosent av oss er født i et annet stjernetegn enn det vi har trodd. Det er dårlig nytt for alle som har tatovert stjernetegnet sitt. Sjekk ditt egentlige stjernetegn nederst i saken.


Men nå som astronom Kunkle har laget nye datoer melder seg behovet for det gamle stjernetegnet igjen. Så er du født i perioden 30. Et nytt stjernetegn endrer alt.

Læs mere om det 13. Ingen officiel ændring af stjernetegn. Nu diskuteres det så hvorvidt vi kan regne med de hidtil anerkendte datoer for stjernetegn. Flere eksperter i astrologi mener at de med høj sandsynlighed har ændret sig så meget at man taler om “ nye stjernetegn ”. Det gjør, at de konstant, prøver nye ting, og nesten ingen vannmenn kan sitte stille.


Det kan både være positivt og negativt, avhengig av hvilken partner de velger å satse på. Spontanitet og å leve i nuet bør altså være nøkkelord for enhver som krysser vannmannens vei. Her er de nye tider for stjernetegnene.


Se om du skal til at kalde dig krebs i stedet for løve.

MARS SOLEN Tyren 21. VENUS MÅNEN Tvillingene 22. Stjernetegn , Personlig horoskop, Års horoskop, Partner horoskop. Dagens horoskop, ukeshoroskop og kinesisk horoskop. Intet nytt under solen Det er på sin faktaside for barn, Space Place , at NASA skrev om det stjernetegnet og selv om det skaper bølger i astrologiens verden, er det ikke noe nytt for de som studerer stjernehimmelen vitenskapelig.


Vi tar for oss stjernetegn måned for måned. Deres evne til å tilpasse seg nye miljøer gjør dem suksessfulle i karrierer som aksjemeglere,. Par med motsatt stjernetegn De stjernetegnene er delt inn i et sirkulært vektorsystem. Hvis partneren din sitt stjernetegn er rett overfor ditt, kan dette bli en veldig bra match.


Ifølge Edut kan dere være to rake motsetninger som ikke ønsker å ha noe å gjøre med hverandre, eller så kan du være yin-en til hans yang. I Numerologi jobber man ut fra at de foranderlige syklustallene treffer våre faste personlighetstall for å trigge frem hendelser og følelser for at vi skal utvikle oss videre. Er du født i Væren?


Da er du dynamisk, høy avgjørelseskraft, har stort initiativ og motivasjon og er ærlig og direkte. Horoskopet er gratis og skrevet av astrolog hver uke. Men du har også en tendens til sinne, aggresjon, grovhet, utålmodighet, egoisme og raseri. Den er i sitt ess når den kan pønske ut nye ideer og sette i gang nye prosjekter og har en tendens til å kjøre over alle i sitt nærvær for å få gjennomslag for sine planer. Når det kommer så langt at planene skal realiseres foretrekker den ofte å overlate jobben til andre og i stedet konsentrere seg om å klekke ut nye ideer.


Henning Hai Lee Yang stiller dine horoskop! Velg ditt stjernetegn og les ditt horsokop.

Vi har både vestlige dagshoroskop, vestlige ukeshoroskop og kinesiske ukeshoroskop gratis hver dag. Husk å snakke med våre klarsynte om ditt horoskop, eller spør en klarsynt på e-post.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg