onsdag 29. april 2020

Verdens beste rullekake oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Vi har fylt den med bringebærsyltetøy, men du kan selvfølgelig fylle den med det du liker aller best.

Marengskaker er blant de aller mest populære kakene i mai! Dette er en nydelig rullekake laget med vaniljemarengs, som er en stor favoritt hos meg. Hemmeligheten er bruk av vaniljekrempulver som vendes inn i marengsen. Vaniljekrempulveret gir ikke bare veldig god vaniljesmak.


Verdens beste , eller Kvæfjordkake,. Se også oppskrift på Kvæfjordkake, som fylles med romkrem. Norges nasjonalkake er typisk 17. Lett og luftig kake som smelter i munnen!

Det er en enkel oppskrift å følge og kaken er rask å lage. Det er også en kake som er veldig enkel å variere, bruk en ­annen type syltetøy, tilsett friske bær, pasjonsfrukt, revet sjokolade eller lignende. God gammeldags rullekake.


Nydelig rullekake fylt med sommerens bringebær og nydelig. Imponér gjestene dine med verdens beste kake ved neste bursdag, jubileum, dåp eller konfirmasjon. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten. Og det er valgfritt hva man vil ha inni.


Hei, jeg er nå år og har bakt suksess kake I alle år. Vil bare dele min oppskrift som jeg har hatt stor glede av gjennom en lang tid. Gram mandler og 3Gram Melis blandes inn.


En rullekake er rett og slett et flatt sukkerbrød. Den er enkel å lage, og hjemme hos oss er det seksåringen som får lage bunnen. Pass på at den ikke steker for lenge, da blir den vanskelig å rulle. Kakebunnen skal være myk. For meg smaker kombinasjonen hjemmelaget vaniljekrem, bringebær og.


Var i bursdag hos moren min i går, og hun hadde laget verdensbeste glutenfri. Myk rullekake som fylles med verdens deiligste sjokoladekrem!

Denne kaken får vår familie til å gå bananas. Egg, mjøl, sukker og syltetøy er nesten alt som skal til, og dette finnast i mine skap til ei kvar tid. Kanskje er det slik hjå deg og? Då finn du steg for steg bileter og oppskrift her!


En enkel og deilig rullekake med bringebær. Pisket krem i fyllet gjør kaken ekstra saftig og god. Perfekt vår- og sommerkos. Se hele oppskriften her! Rullekaken kan fylles med pisket krem, syltetøy eller hakkede friske jordbær eller moste bringebær.


Rullekake med krem er en utrolig god kake som er enkelt å lage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg