fredag 3. april 2020

Smerter i venstre side av kroppen

Se våre reiser til Side her. Bestill din drømmeferie på ving. Som tidligere nevnt skyldes dette det meste av tiden luft i magen.


Men fordi denne delen av kroppen også inneholder bukspyttkjertelen, magesekken, venstre nyre og leveren, er dette noe du rett og slett ikke kan ignorere. Har vært syk mnd nå. Liker å gå tur men nå blir jeg så tungpustet at panikkangsten slår inn. Hver nerverot består av en del som sender signaler ut i kroppen (efferent), og en del som mottar signaler fra kroppen (afferent) Nerverøttene deler seg i mindre nervegrener, de perifere nervene, som forgrener seg ut i muskler, hu bein etc. Alle de perifere nervene holder seg på sin side.


Ingen nerver krysser over fra høyre til venstre. Vi har to nyrer, en på venstre side og en på høyre side. Dette innebærer at vondt i nyrene kan oppstå både på venstre eller høyre side – og til og med på begge sider samtidig i visse tilfeller. Normalt sett vil smertene bare være på en side (men det er ofte ille nok). Er det noen her som har hatt erfaringer med å ha smerter på venstre side av magen?


Er litt under brystet. Isåfall noen tips til å bli kvitt det. Sliter en del med foretoppelse om dagen da magen kommer og går hele tiden. La oss ta for oss hvilke type ubehag som kan gi smerte eller ubehag i det hjørnet av kroppen du plages med.


Hva er årsaken til plager øverst til venstre i magen? Dette gir ofte sultsmerter eller nattlige smerter , eller smerter når man drikker syrlige drikker. Jeg har siden mai hatt sterke smerter i høyre side av kroppen : Hode, nakke, skulder, håndled hofte, kne, ankel og fotblad.


Det kan virke som det har utspring fra en betennelse (?) i nakken. I noen tilfeller blir smertene langvarige og kroniske, og vanskelig å håndtere. I denne artikkelen omtaler vi et utvalg av tilstander som kan gi store smerter. Les om smerter og smertebehandling her.


Her er nogle af de mulige årsager til, at du har ondt i venstre side af maven: 1. Kronisk betændelse i bugspytkirtlen (pancreatitis) Næst efter luft i tarmene er dette den mest normale årsag til smerter i venstre side. Stikkende smerter i siden Du har sikkert opplevd å få hol men her snakker vi om noe helt annet. Hvis du opplever stikkende smerter som tiltar over timer eller dager, kan det være snakk om blindtarmbetennelse.


Da befinner smertene seg nederst på høyre side av magen. Smerter i høyre mage. Noen ganger kan kroppen virker veldig mystisk.


Det kan oppleve smerter i alle slags områder, som fører lider å forestille seg det verste. Hvis du har uforklarlig nedre venstre side bekkensmerter, kan det hjelpe å vite hva noen av de mulige årsaker kan være. Lungebetennelse i akutt stadium er ledsaget av hoste, noe som forverrer smerten, og utslipp av pus eller blod er også mulig i sputumet.


Mye mindre ofte i venstre side av ryggen, i området av scapula, blir smerte reflektert under forverring av pankreatitt, som er preget av omkretsende kramper. I ca et år nå har jeg på og av hatt sterke smerter i venstre side av kroppen , omtrent på samme tid fikk jeg vondt i ryggsøylen omtrent midt på. Det gjør vondt når noen trykker på det.


Jeg har vært til MR der de utelukker prolaps, men det sies at jeg har en spiss som stik. Vondt i kroppen kan forekomme både på venstre og høyre side – som kan gi indikasjoner på hvor smertene kommer fra. Egenbehandling når Kroppen Verker og Gjør Vondt Det kan være fristende å legge seg ned i sofaen når kroppen i spiller på lag, men det er ikke alltid det lureste du kan gjøre. Driver med tung styrketrening og livet er fint.


Nå har jeg imidlertid kjent noe som veldig likner isjias fra venstre side av korsryggen, nedover hoften og på yttersiden av leggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg